vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Banque de Luxembourg: We help funds grow
Banque de Luxembourg: We help funds grow

Banque de Luxembourg: We help funds grow

 • Luxemburg
 • Banque de Luxembourg heeft een nieuwe Engelstalige brochure gepubliceerd waarin de bank haar activiteiten voorstelt op het gebied van professional banking en diensten aan oprichters van beleggingsfondsen.
 • Banque De Luxembourg
 • http://www.banquedeluxembourg.com
 • info@bli.lu
 • http://www.banquedeluxembourgnews.com/nieuws/entry/we-help-funds-grow

“We help funds grow” Dat is de titel van de nieuwe brochure ‘Professional Banking’ van Banque de Luxembourg. De brochure geeft een beeld van de knowhow die wij sinds meer dan dertig jaar hebben verworven in het begeleiden van oprichters van beleggingsfondsen.

Fondsoprichters zijn banken, vermogensbeheerders of beheervennootschappen, dus instellingen die hun competenties op het gebied van assetmanagement aan derden ter beschikking willen stellen.

Private bank

Dankzij onze flexibele dienstverlening konden in het verleden al honderden beleggingsfondsen worden opgericht en zich door de jaren heen voorspoedig ontwikkelen. Banque de Luxembourg kan u begeleiden bij alle aspecten met betrekking tot de oprichting en de administratie en zich met u associëren voor de totale levensduur van een fonds”, zegt Fernand Reiners, lid van het directiecomité en hoofd van het departement Professional Banking, waar veel belang wordt gehecht aan een langetermijnrelatie.

Onze aanpak op lange termijn vormt het handelsmerk van onze belangrijkste activiteit, namelijk die van private bank. “De brochure maakt duidelijk waar wij voor staan”, vervolgt Pierre Even, Business Development Professional Banking. “Onze cliënten hebben nood aan een werkelijke partner, die verder gaat dan een eenvoudige dienstverlener. Wij leveren geen product, maar wij bieden onze cliënten een omgeving die gunstig is voor de ontwikkeling van de fondsen.”

UCITS en AIFMD

De brochure werd in het Engels opgesteld om in te spelen op de gangbare taal binnen deze internationale markt waar Luxemburg een prominente plaats inneemt. “Ons cliënteel is steeds meer internationaal, en cliënten zijn niet alleen gevestigd in onze drie buurlanden (België, Frankrijk en Duitsland) maar ook in Zwitserland, Engeland, de Noord-Europese landen en zelfs in Latijns-Amerika”, verklaart Pierre Even.

Banque de Luxembourg bestrijkt het volledige gamma beleggingsfondsen naar Luxemburgs recht, zowel ICBE’s als AIF’s voor private equity, vastgoed, infrastructuur, en microfinancieringsfondsen.

‘One stop shop’ of ‘à la carte’
Het aanbod kan diverse diensten omvatten, zoals

 • advies en domiciliëring
 • beheermaatschappij
 • depositobank
 • centrale administratie
 • compliance en riskmanagement
 • ondersteuning bij de distributie

Men kan echter ook kiezen voor een specifiek aanbod op maat.

Het team PBS Business Development beantwoordt graag al uw vragen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top