maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Barbecueën aan boord van een sloep
Barbecueën aan boord van een sloep

Barbecueën aan boord van een sloep

  • Nederland
  • Ook de afgelopen zomermaanden hebben wij Nederlanders weer vaak de barbecue aangestoken. Gezellig met het gezin of misschien zelfs wel met de buren. Heeft u het eigenlijk wel een beetje gehad met die standaard barbecuesessies in de tuin? Stap dan aan boord van de Ivan Frank en geniet op de Amsterdamse grachten van een overheerlijke barbecue!
  • Ivan Frank gracht-1
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Barbecueën in Amsterdam
Ja, barbecueën in de tuin is leuk en gezellig. Maar wist u dat barbecueën op de grachten van Amsterdam een compleet andere ervaring is? Terwijl de chef de barbecue aansteekt, geniet u samen met uw gezelschap van de karakteristieke Amsterdamse omgeving. De romantische bruggetjes, gezellige pleinen en indrukwekkende grachtenpanden zorgen er samen voor dat u een unieke middag/avond beleeft. Amsterdam vanaf het water… Dat móet u simpelweg ooit eens gezien hebben.

De Ivan Frank
De stoere Ivan Frank is de enige boot met een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord. Niet gek dus dat deze sloep veruit het meeste geboekt wordt. Naast de vaste barbecue-installatie, beschikt de Ivan Frank ook over vele andere voorzieningen. De Ivan Frank staat dan ook bekend als de best uitgeruste sloep van heel Amsterdam! Van een toilet tot een compleet ingebouwde keuken inclusief koelkasten en grillplaat; aan boord van de Ivan Frank komt u werkelijk niets te kort. Proef de sfeer en bekijk onze video.

Boek vandaag nog uw barbecuecruise door Amsterdam!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top