woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Barco LiveDots helpt Unibail-Rodamco realiseren zijn digitale droom
Barco LiveDots helpt Unibail-Rodamco realiseren zijn digitale droom

Barco LiveDots helpt Unibail-Rodamco realiseren zijn digitale droom

  • Belgie
  • Barco LiveDots, een Barco bedrijf, is net klaar met de set-up van een gloednieuwe, 250m2 LED-display bij Les Quatre Temps in Parijs. Eigendom van de toonaangevende Unibail-Rodamco groep, les Quatre Temps is het grootste winkelcentrum van Europa, verwelkomt meer dan 46 miljoen bezoekers per jaar. Het winkelcentrum zal nu voorzien van de grootste indoor hoge resolutie LED-display in Europa tot nu toe, bestaande uit 1527 C7 LED-tegels. Ondanks de complexe set-up en de strenge eisen, Barco LiveDots, movingdesign.fr en GIGLAM succes het hele project in amper vier maanden afgerond - van offerte tot en met het project levering.
  • Barco NV
  • http://www.barco.com
  • info@barco.nl
  • http://www.barco.com/en/News/Press-releases/Barco-LiveDots-helps-Unibail-Rodamco-realize-its-digital-dream.aspx

Met 82 winkelcentra in grote steden, Unibail-Rodamco is Europa’s toonaangevende commerciële vastgoedgroep. Om de exponentiële groei van de afgelopen jaren te ondersteunen, is het bedrijf investeert voortdurend om de klantervaring te verbeteren. Onderdeel van die strategie is Unibail-Rodamco’s ‘digitaal droom’: het streven naar opvallende LED-schermen te installeren op zijn winkelcentra, om de winkelervaring evenals aanwinst reclame-inkomsten te verlevendigen. Na een aanbesteding voor de proef bij Les Quatre Temps, Barco LiveDots naar voren als de beste partner voor de LED-technologie.

Professionaliteit van een wereldwijde marktleider

De redenen voor het kiezen Barco LiveDots waren meerdere. Het feit dat Barco LiveDots is een toonaangevende LED fabrikant, met een indrukwekkende installed base, was een beslissende factor, zoals de back-up door visualisatie leider Barco was. Unibail-Rodamco ook zeer gewaardeerd LiveDots ‘professionele reactie op haar offerte en was onder de indruk van de kwaliteit van de LED-oplossing. De groep wil het scherm gebruiken om te ontspannen, sfeer-setting beelden (85%), alsmede advertenties te tonen. Uitstekende beeldkwaliteit is een must in beide gevallen. De meer in het oog springende van de LED-display, zal het meer mensen geïnteresseerd in het kopen van advertentieruimte, waardoor het stimuleren van de ROI.

Nachtdienst te zetten complexe installatie

Met het contract is ondertekend in juni, de set-up van Les Quatre Temps begon in augustus. Bouwwerkzaamheden vond plaats in de nacht, als de installatie van het winkelend publiek niet kon storen overdag, en moest worden afgewerkt binnen een maand. De set-up zelf was nog grotere uitdaging dan de timing: het LED-display, die zich verticaal uitstrekt over drie verdiepingen moest worden gebogen om de vorm van het gebouw te volgen. “Onze lichtgewicht, high-brightness C7 tegels perfect passen bij de factuur”, legt Benjamin Saint-Girons, Sales Manager Frankrijk.

“Een instelbare hoek tussen de tegels liet ons toe om de bochten te bouwen. Door het synchroniseren van de verschillende schermen bereiken wij een enkele, naadloze afbeelding. “Naast de gigantische gebogen wand, LiveDots ook het opzetten van een hoog, rechthoekig scherm aan de voorkant van de lift, bestaande uit 360 C7 tegels. In het hart van beide installaties is LiveDots ‘krachtige DX-700 image processing unit. All-in-een oplossing Barco LiveDots kijkt terug op een succesvol project, waarin het gerealiseerd in nauwe samenwerking met movingdesign Frankrijk, die het belangrijkste concept ontwerp en de productie inhoud samen met GIGLAM, scenograaf en technisch adviseur.

“We zijn erg trots op het realiseren van dit baanbrekende project in deze korte tijdspanne,” zegt Carl Rijsbrack, CMO van Barco LiveDots. “Het is verder bewijs dat wij zijn de perfecte partners om onze klanten te voorzien van een totaal LED display oplossing, inclusief installatie, content management, projectmanagement, enz. We hopen echt dat dit een solide eerste stap in het helpen van Unibail-Rodamco realiseren zijn digitale droom.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top