maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Barracuda door IDC aangewezen als leider in oplossingen voor e-mailbeveiliging
Barracuda door IDC aangewezen als leider in oplossingen voor e-mailbeveiliging

Barracuda door IDC aangewezen als leider in oplossingen voor e-mailbeveiliging

  • Nederland
  • Barracuda geprezen om zijn sterke productportefeuille en het feit dat het de Barracuda Spam Firewall zowel als appliance als virtuele appliance aanbiedt.
  • barracuda-logo_2tone_rgb_for-light-backgrounds
  • Touchdown PR
  • www.barracudanetworks.com
  • mzegelaar@touchdownpr.com

Barracuda Networks maakt vandaag bekend dat het is aangewezen als leider in het rapport “IDC Marketscape: Worldwide Messaging Security Appliance/Software 2013-2014 Vendor Assessment (IDC #244306)”. In het rapport wordt Barracuda geprezen om zijn sterke productportefeuille en het feit dat het de Barracuda Spam Firewall zowel als appliance als virtuele appliance aanbiedt. Op deze manier kan de leverancier optimaal voorzien in de behoeften van klanten op het gebied van e-mailbeveiliging.

IDC noemde Barracuda een “vakkundig en effectief geleide onderneming die in kostenefficiënte beveiligingshardware en appliances voorziet”. Volgens het rapport is een sterk punt van Barracuda dat zijn oplossingen voor e-mailbeveiliging kunnen worden geïntegreerd met zijn lokale en cloudoplossingen voor gegevensarchivering en back-ups. IDC ziet dit als een onderscheidend kenmerk.

“We hebben onze productreeks voor e-mailbeveiliging de afgelopen tien jaar voortdurend verbeterd. We hebben tal van nieuwe functies en mogelijkheden aan ons aanbod toegevoegd. Onze oplossingen sluiten hierdoor optimaal aan bij de meeste e-mailomgevingen”, aldus Stephen Pao, directeur Security bij Barracuda. “Het feit dat we als leider zijn gepositioneerd in het rapport van IDC bevestigt het succes van onze aanpak om klanten te voorzien van eenvoudige doch krachtige oplossingen. Dit succes valt mede te danken aan onze voortdurende investeringen in R&D en onze focus op klantenservice”.

IDC wees Barracuda opnieuw aan als volumeleider in appliances voor contentbeveiliging in zijn rapport “Worldwide Quarterly Security Appliance Tracker, Q3, December 2013”. Met een marktaandeel van 10,3 procent is Barracuda de nummer één op dit gebied.

Barracuda biedt bekroonde en uitgebreide oplossingen voor contentbeveiliging in de vorm van fysieke en virtuele appliances, zoals:

  • Barracuda Spam Firewall deze appliance biedt optimale functionaliteit voor het blokkeren van spam en virussen, gegevensbeveiliging, e-mailcontinuïteit, preventie van DoS-aanvallen, encryptie en het beheer van beleidsregels.
  • Barracuda Web Filter deze appliance biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van nieuwe technologieën en online tools, zonder ten prooi te vallen aan malware, productiviteitsverlies, bandbreedteverspilling en gegevensverlies.

Barracuda biedt daarnaast cloudversies en hybride versies van zijn oplossingen voor contentbeveiliging aan in de vorm van Barracuda Email Security Service en Barracuda Web Security Service.

Over enserio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top