woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / BAS Tyres opent nieuw truckbandenmontagecentrum in Veldhoven
BAS Tyres opent nieuw truckbandenmontagecentrum in Veldhoven

BAS Tyres opent nieuw truckbandenmontagecentrum in Veldhoven

  • Nederland
  • Vanwege enorm succes breidt BAS Tyres uit met een extra bandenmontagecentrum in Veldhoven (Eindhoven). Al meer dan 5 jaar is BAS Tyres de leverancier van truck banden binnen Nederland, Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Vanwege de groeiende vraag naar scherp geprijsde truckbanden van klanten heeft BAS Tyres ervoor gekozen om bandenwissel en –verkoop tevens mogelijk te maken in Veldhoven. Vanaf nu kunnen klanten dus in zowel Veghel als Veldhoven terecht voor hun truckbanden.
  • Veldhoven_web2015[1]
  • BAS Tyres
  • https://www.bastyres.com/nl/
  • info@bastyres.com
  • Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Stijn Driessen: communicatie@bastrucks.com / 0413371111 Tevens is er meer informatie over BAS Tyres te vinden op www.bastyres.com Beeldmateriaal: https://www.bastyres.com/files/cms/banners/BASTyres(desktop)1483357397.jpg http://www.basgroep.com/sites/basvolvo_test.dev/files/imagecache/trailerbanner/news/Veldhoven_web2015.jpg Tevens beschikbaar in grotere resolutie indien gewenst.

Beide bandenmontagecentra zijn onderdeel van een grotere werkplaats, waardoor een klant ook voor servicebeurten en reparaties terecht kan. Transportbedrijven hechten veel belang aan een zo hoog mogelijke uptime en doen er van alles aan om stilstand te voorkomen. BAS Tyres garandeert daarom ook dat er altijd een monteur beschikbaar is om direct de service te verlenen die de truck nodig heeft. Of het nu gaat om banden, services, reparaties of onderdelen.

Met zowel BAS Trucks, BAS Parts als BAS Truck Center als partners heeft BAS Tyres alle benodigde expertise in huis om de klant volledig te kunnen bedienen. Naast een grote voorraad aan truckbanden is er dus ook een goed afgestemde voorraad aan nieuw of gebruikte truckonderdelen om de klant weer snel op de weg te helpen. Hierbij wordt er altijd volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo kan de klant zelf kiezen of hij Budget- of een van de diverse Europese banden gemonteerd wil hebben. Ook geeft BAS Tyres keuzemogelijkheid in haar services en reparaties en kan een klant bijvoorbeeld kiezen om voor een oudere truck gebruikte banden en/of onderdelen te laten monteren bij reparaties.

Klanten kunnen bij BAS Tyres terecht op de volgende adressen:

BAS Tyres Veghel

Mac Arthurweg 2b

5466 AP Veghel

Nederland

BAS Tyres Veldhoven (Nieuw!)

De run 4459

5503 LS Veldhoven
Nederland

 

In de nabije toekomst verwacht BAS Tyres verder uit te breiden naar meerdere vestigingen om nog meer klanten te kunnen bedienen in zowel Nederland als Duitsland.

Kijk voor meer informatie op de website: www.bastyres.com of bel 0413-371104.

Over stijndriessen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top