zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria: Derde editie Zo. Festival knalt!
Bavaria: Derde editie Zo. Festival knalt!

Bavaria: Derde editie Zo. Festival knalt!

  • Nederland
  • Bavaria kan terugkijken op een wederom succesvolle editie van het Zo. Festival. Artiesten als Mr. Polska en de Bassjackers lieten Lieshout dit jaar op haar grondvesten trillen. Voor het derde jaar op rij trok het festival meer bezoekers dan het voorgaande jaar, maar liefst 6500 mensen vierden een daverend feestje op het terrein van de brouwer.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/derde-editie-zo-festival-knalt

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, kijkt tevreden terug op de afsluiter van het festivalseizoen. “Het is ontzettend mooi om te zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor het feestje in onze eigen achtertuin. Nog mooier is dat we kunnen concluderen dat iedereen na een dag vol muziek, creatieve belevenissen en een goed glas bier, met een glimlach huiswaarts is gekeerd. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Wat ons betreft een geslaagde derde editie die zeker voor herhaling vatbaar is.”

Dit jaar werden niet alleen de area’s in een nieuw jasje gestoken, ook opende de brouwer een aantal nieuwe podia. Één van de gloednieuwe en drukbezochte area’s, was de Kiemvloer. Het brouwproces begint met een kiem, die vervolgens uitgroeit tot een mooi biertje. Die gelijkenis is doorgetrokken naar de Kiemvloer, waar regionale artiesten hun talent konden showen. Onder andere de DJ’s van 24/7 zorgden voor een knallend feest op deze nieuwe stage. De muzikale activiteiten werden net als andere jaren aangevuld met creatieve belevenissen zoals het Swinkels Hour en natuurlijk de bijzondere rit met de feestbus naar een geheime locatie op de brouwerij voor een privé-feestje, die dit keer plaats vond in het industriële hart van de brouwerij.

Aan de hand van de plattegrond vonden bezoekers hun weg naar de verschillende stages, de food-area en alle andere festiviteiten. Met een spetterende eindshow waarin alle voetjes nog eens van de vloer gingen, sloot Bavaria het derde Zo. Festival in stijl af.

Evenementenorganisatie WiSH tekende dit jaar wederom voor de organisatie en het creatieve ontwerp van het festivalterrein. Later deze week zal een videoverslag van het Zo. Festival te vinden zijn op www.zofestival.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top