vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria en Fletcher Hotels ontmoeten elkaar op meer dan 65 locaties
Bavaria en Fletcher Hotels ontmoeten elkaar op meer dan 65 locaties

Bavaria en Fletcher Hotels ontmoeten elkaar op meer dan 65 locaties

  • Nederland
  • Bierbrouwer Bavaria en Fletcher Hotels starten 2015 met een grote samenwerkingsovereenkomst. Vanaf het eerste kwartaal zal Bavaria met een breed assortiment op alle locaties van de Nederlandse hotelketen verkrijgbaar zijn. De samenwerking werd bekend gemaakt tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Met de ondertekening van deze samenwerking wordt Bavaria dé bierleverancier voor alle Fletcher Hotels.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/bavaria-en-fletcher-hotels-ontmoeten-elkaar-op-meer-dan-65-locaties

Cinte Welsing-Swinkels, directeur horeca Nederland van Bavaria, licht toe: “Een enorm mooi begin van het jaar! Onze bedrijven delen niet alleen de Brabantse roots maar dragen ook dezelfde filosofie uit: het belang van kwaliteit dat altijd voorop staat en de ambitie om te groeien. Met deze samenwerking komen deze twee zaken mooi samen”.

Chris Luken, Chairman van Fletcher Hotels, vult aan: “We zijn trots op onze Brabantse roots en het voelt goed om op zo’n prettige én gezellige manier met andere Nederlandse bedrijven zoals Bavaria samen te werken. Laten we het ook eens vooral gezellig houden in 2015 en genieten van ons eigen land! Vanaf dit voorjaar dus een heerlijk Bavaria of Swinckels’ biertje bij alle 65 Fletcher Hotels”.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is de snelgroeiende hotelketen van Nederland met inmiddels 65 hotels in eigen land. De hotelketen onderscheidt zich van andere hotelketens door de authentieke hotel-restaurants op bijzondere plekken door heel Nederland en won maar liefst vier maal achter elkaar de titel “Populairste Hotelketen van Nederland” uitgeroepen door bookingsites. Fletcher verwacht de komende jaren een verdere groei van haar aantal hotels.

Bierbrouwer Bavaria

Bavaria heeft als onafhankelijke familiebrouwerij een unieke positie op de internationale biermarkt. Al zeven generaties lang wordt het bedrijf geleid door de familie Swinkels. Doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces nog in eigen beheer. Bavaria is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit kenmerkt de belangrijkste filosofie van Bavaria: een constante hoge kwaliteit van haar bieren. Van de 6 miljoen hectoliter bier die de in Brabant gewortelde organisatie jaarlijks produceert, is 65% bestemd voor de buitenlandse markt. Inmiddels genieten meer dan 120 landen van Bavaria bier.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top