zondag, april 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria: Gebroeders Ko en La Bamba lanceren nieuwe Carnavalssingle “Drink als een Prins”
Bavaria: Gebroeders Ko en La Bamba lanceren nieuwe Carnavalssingle “Drink als een Prins”

Bavaria: Gebroeders Ko en La Bamba lanceren nieuwe Carnavalssingle “Drink als een Prins”

  • Nederland
  • Gebroeders Ko en La Bamba lanceerden vandaag hun nieuwe Carnavalssingle “Drink als een prins”. Samen met Bavaria kwamen de feestbands tot een Carnavaleske meezinger die ervoor zorgt dat iedereen zich voor even Prins kan voelen. Bavaria voorziet daarbij in het ultieme gereedschap van een echte Prins: de scepter.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/gebroeders-ko-en-la-bamba-lanceren-nieuwe-carnavalssingle-drink-als-een-prins

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “De Prins heeft een magische rol tijdens Carnaval. Hij is het middelpunt van de aandacht en zorgt ervoor dat de feestende menigte een geweldige tijd beleeft. Wij vroegen ons af hoe we alle Carnavalsvierders met een knipoog die bijzondere ervaring van het Prins zijn konden geven. De oplossing was simpel: de Bavaria Bier Scepter. Als het aan ons ligt kan iedereen daarmee in een handomdraai voor even Prins zijn.” Swinkels vervolgt: “Gebroeders Ko en La Bamba zijn in Brabant en Limburg onlosmakelijk met Carnaval verbonden. Het was letterlijk en figuurlijk één groot feest om met deze mensen de videoclip van “Drink als een Prins” op te nemen in ons oude brouwhuis. Als dat een voorbode is voor wat er nog gaat komen wordt het dit jaar een onvergetelijke Carnaval.”

In de clip van “Drink als een Prins” is al een glimp op te vangen van de Bavaria Bier Scepter. Deze is voorzien van lichtjes en een bekerhouder aan de bovenkant, zodat er zelfs uit de scepter gedronken kan worden. Met een inventief opberggedeelte aan de onderkant kan ook de pot bijgehouden worden in de scepter. Vanaf maandag 10 februari wordt het Carnavals-item in alle supermarkten in Limburg en Brabant weggegeven bij twee sixpacks Bavaria blik. Bij de Bavaria Bier Scepter zit ook de songtekst van “Drink als een Prins” verpakt.

De videoclip van Gebroeders Ko en La Bamba is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=aucfbSWGNGw

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top