vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria: Horeca kan rekenen op speciaalbier 8.6
Bavaria: Horeca kan rekenen op speciaalbier 8.6

Bavaria: Horeca kan rekenen op speciaalbier 8.6

  • Nederland
  • Bierbrouwer Bavaria maakt een volgende stap met haar merk 8.6. Het speciaalbier is vanaf heden naast de retail, ook in de horeca verkrijgbaar. 8.6 kent een range van krachtige speciaalbieren met een alcoholpercentage variërend van 6,5% tot 10,5%. Het speciaalbier 8.6 is in 1986 gelanceerd in Frankrijk en tevens verkrijgbaar in Nederland.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/horeca-kan-rekenen-op-speciaalbier-86

Speciaalbier wint de laatste jaren aan populariteit, het is één van de snelst groeiende segmenten in de biermarkt. Bovendien geven steeds meer liefhebbers van speciaalbier de voorkeur aan bier in blik. Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Het is mooi om te zien dat 8.6 nog steeds een sterke groei doormaakt op de Nederlandse markt. We nemen de horecaondernemer graag mee in deze ontwikkeling. De combinatie van de trend in blik en de groei die het merk doormaakt, geeft de ondernemer de kans om haar gasten een verrassend en uniek assortiment te bieden. Met verschillende gewaagde varianten kan iedereen van een 8.6 genieten! Naast 8.6 in blik, komen we ook met een sharing-bottle voor 8.6 Original. Want wat is er nou mooier dan het delen van een goed speciaalbier?”.

Vanaf heden zijn de verschillende varianten 8.6 in 50 centiliter blik verkrijgbaar in de horeca. 8.6 Red, Black en Absinthe zullen exclusief in de horeca te verkrijgen zijn. De lancering van het speciaalbier in de horeca wordt afgetrapt tijdens de Horecava die van 12 tot en met 15 januari plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top