zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria huldigt PSV met uniek blik
Bavaria huldigt PSV met uniek blik

Bavaria huldigt PSV met uniek blik

  • Nederland
  • Bavaria introduceert vanaf volgende week speciale PSV-blikken in de supermarkt.
  • Bavaria
  • http://www.bavaria.com
  • info@bavaria.com

Het 100-jarig bestaan van PSV is voor Bavaria aanleiding om de club, de supporters en de mooie prestaties uit het verleden te eren. Derhalve introduceert Bavaria 6 PSV blikken, elk met een ander legendarisch PSV-team uit het verleden afgebeeld op het blik. De afgebeelde teams zijn eerder door supporters via een stemming op Facebook geselecteerd.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria: “Met een rijke historie in het hart van onze thuisregio heeft PSV al jaren een bijzondere plek binnen onze brouwerij en de activiteiten die we organiseren. We dragen de club PSV, de spelers en de supporters een warm hart toe en we kijken uit naar alle mooie activiteiten en nostalgische momenten die de revue zullen passeren in de aanloop naar de jubileumdag op 31 augustus.” Swinkels vervolgt: “Met de speciale PSV-blikken worden de helden uit het verleden nogmaals gehuldigd en trakteren we de trouwe achterban tegelijkertijd op een welverdiend eigen PSV-blik. Een mooie kroon op 100 jaar ondernemerschap, een geweldige dosis voetbaltalent en een bruisend verenigingsleven.”

Gisteren werden oud PSV-spelers Hans van Breukelen, Berry van Aerle en Jan Heintze verrast met de eerste exemplaren van het blik met hun legendarische team erop. De PSV blikken zijn vanaf 20 mei verkrijgbaar in een groot deel van de supermarkten in het thuisgebied van PSV en Bavaria en in de webshop van Bavaria.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top