vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bavaria introduceert Bok Bier in blik en bokbierproeverij
Bavaria introduceert Bok Bier in blik en bokbierproeverij

Bavaria introduceert Bok Bier in blik en bokbierproeverij

  • Nederland
  • Het bokbierseizoen is weer begonnen! Na het succes van Bavaria Bok Bier in fles, introduceert Bierbrouwer Bavaria ook Bavaria Bok Bier in blik. Omdat steeds meer liefhebbers van speciaalbier de voorkeur geven aan bier in blik, speelt Bavaria hiermee in op deze vraag. Met dezelfde smaak als het Bavaria Bok Bier in fles zullen de 50 cl blikken vanaf heden in de supermarkt verkrijgbaar zijn.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/bavaria-introduceert-bok-bier-in-blik-en-bokbierproeverij

Naast de introductie van Bavaria Bok Bier in blik, introduceert Bavaria dit najaar ook een bokbierproeverij. Deze proeverij bestaat uit maar liefst drie smaakvolle bokbieren: Bavaria Bok Bier, een bokbier van een klassieke lage gisting met 6,5% alcohol en een typische karamelsmaak – La Trappe Bockbier, dieprood bokbier met 7% alcohol dat een aangename bitterheid combineert met een lichtzoete ondertoon – Ayinger Celebrator, een krachtige, ongefilterde ondergistende dubbelbock van 6,7%. De bokbierproeverij bestaat uit drie glaasjes van 20 cl en wordt bij meer dan 250 horecagelegenheden door heel Nederland aangeboden.

Bavaria Bok Bier is 100% natuurlijk, heeft de typische karamelsmaak en bevat 6,5% alcohol. Het is traditioneel vanaf de eerste maandag van oktober te verkrijgen in de Nederlandse supermarkten en de Nederlandse Horeca. Op de winkelvloer wordt Bavaria Bok Bier aangeboden in blik (50 cl) en sixpack fles (6x30cl). In de horeca is Bavaria Bok Bier niet alleen in fles, maar ook op tap te verkrijgen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top