dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BB cream meer dan een foundation!
BB cream meer dan een foundation!

BB cream meer dan een foundation!

  • Nederland
  • BB cream is een verzorgende foundation en waar foundation al een standaard make-up product was in de beautycase van veel vrouwen. Wagen ook steeds meer mannen zich aan de foundation!
  • logo_onlinemakeup
  • OnlinemakeupNL
  • www.onlinemakeup.nl
  • t.v.ommen@onlinemakeup.nl

Foundation, één van de basis make-up producten voor vrouwen toch gaan steeds meer mannen het ook gebruiken. Dit is ook niet zo gek omdat foundation meer is dan zomaar een make-up product, door de goede dekking van tegenwoordig en de verschillende vormen van foundation is het mogelijk om jezelf te laten stralen. Zelfs na een zware stapavond kun je jezelf weer kleur geven door een goede foundation aan te brengen. We zijn de laatste jaren steeds meer bezig met ons uiterlijk en proberen er elke dag op ons best uit te zien.

Daarom is er een nieuw soort foundation ontwikkelt namelijk de: BB cream. Dit is de afkorting van  Blemish Balm cream en staat voor camoufleren van oneffenheden. De BB cream is een combinatie van foundation en een dagcrème en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de beauty scené. Elke cream heeft verschillende eigenschappen maar voor elk huidtype is er een cream ontwikkelt die geschikt is. Je kunt het dus zien als een foundation die ook nog een verzorgende werking heeft, je huid laat stralen en zacht- en glad maakt. Voor meer informatie over de BB creams kijk op onze website. Verschillende beautymerken hebben een eigen BB cream op de markt gebracht, wil je direct naar onze website om het assortiment te zien? Klik dan op een van de volgende linkjes: Rimmel BB cream, Pupa BB cream  of Miss Sporty BB cream.

Ons team maakt hetzelfde mee en we zijn dan ook elke dag opzoek naar nieuwe producten die op de markt verschijnen, nieuwe trends en verbeteringen. We proberen onze webshop zo up-to-date mogelijk te houden zodat jij op de hoogte bent van de nieuwe trends en producten. Ook voegen we continu nieuwe merken toe om het assortiment uit te breiden en iedereen hetgeen aan te bieden wat hij of zij wil.

Het team bestaat uit jonge ervaren mensen op het gebied van make-up en beauty maar ook in het beheren van een webshop. Een uitgebreid assortiment, betaalbare prijzen en een top service zijn onze standaarden en die proberen we ook altijd na te streven. Mocht je dus vragen hebben bij het bestellen of bij het kiezen van de juiste producten, aarzel dan niet en bel of mail ons.

Volg ons op Twitter of like ons op Facebook voor acties en leuke weetjes!

Team Onlinemakeup.nl

Over OnlinemakeupNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top