woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BE gLOVE nieuw hulpmiddel voor zelfonderzoek van borsten
BE gLOVE nieuw hulpmiddel voor zelfonderzoek van borsten

BE gLOVE nieuw hulpmiddel voor zelfonderzoek van borsten

  • Nederland
  • BE gLOVE is een hulpmiddel voor vrouwen, te gebruiken tijdens het zelfonderzoek van borsten. Door de maandelijkse controle van de borsten leert de vrouw haar borsten beter kennen en kunnen knobbeltjes eerder opgemerkt worden. De BE gLOVE is hierbij een uitstekend hulpmiddel.
  • Sanare
  • https://www.sanare.eu
  • info@sanare.eu

BE gLOVE is een hulpmiddel voor vrouwen, te gebruiken tijdens het zelfonderzoek van de borsten. Zoals bekend krijgt helaas 1 op de 8 vrouwen borstkanker en is gemiddeld 23% van deze vrouwen jonger dan vijftig jaar. Het bevolkingsonderzoek voor borstkanker vindt echter pas plaats vanaf de leeftijd van vijftig jaar. Veel vrouwen onder de vijftig zijn zich ervan bewust dat zelfonderzoek van essentieel belang is. Door maandelijkse controle van de borsten leert de vrouw haar borsten beter kennen en kunnen knobbeltjes eerder opgemerkt worden. De BE gLOVE kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn.

Uit een recente klinische studie is gebleken dat vrouwen die de BE gLOVE gebruikten 99% van de bij de mammografie gevonden knobbeltjes konden voelen, terwijl vrouwen die hetzelfde onderzoek zonder de BE gLOVE uitvoerden niet verder kwamen dan 50%! Dit verschil wordt veroorzaakt doordat de BE gLOVE ervoor zorgt dat er minder wrijving optreed tussen de huid en de vingers, waardoor het zelfonderzoek nauwkeuriger en makkelijker is.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
https://www.sanare.eu/health/be-glove/   of uw vragen via
email: info@sanare.eu

Over Sanare

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top