donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Be Informed en CACI lanceren een nieuw Software as a Service-platform voor overheden
Be Informed en CACI lanceren een nieuw Software as a Service-platform voor overheden

Be Informed en CACI lanceren een nieuw Software as a Service-platform voor overheden

  • Nederland
  • Be Informed, wereldwijde marktleider op het gebied van semantische businessoplossingen, presenteert een nieuw product in de Verenigde Staten dat is ontwikkeld in samenwerking met CACI International Inc (NYSE:CACI). Deze oplossing geeft federale overheden een nieuwe, flexibele en kosteneffectieve manier van dienstverlening aan burgers, die past binnen de hedendaagse krappe budgetten.
  • PublieksWerk
  • http://www.beinformed.com
  • algemeen@publiekswerk.nl

De oplossing betreft een flexibel aanbod dat beschikbaar is als Software as a Service (SaaS) die vanuit CACI’s cloud of op locatie bij de klant wordt geïnstalleerd. Het omvat een gemakkelijk aan te passen applicatiemodel waarmee een breed spectrum van missiekritieke services kan worden geboden, zoals interactie met burgers, het verzamelen van gegevens van meerdere instanties en het naleven van regels en wetgeving.

De toegevoegde waarde voor zowel instanties als burgers bestaat uit ten eerste de kostenbesparingen door het gebruik van een cloudarchitectuur in plaats van een traditionele infrastructuur, en vervolgens uit de tijd- en kostenbesparingen die worden gerealiseerd met het modelleren van applicaties. In vergelijking met de traditionele manier waarop maatwerkcode wordt geschreven levert het modelleren van applicaties grote voordelen op zoals het verminderen van de implementatietijd en het bespaart kosten, immers er zijn geen dure ontwikkelaars en programmeurs nodig. Bovendien is de oplossing eenvoudig te updaten, waardoor wijzigingen binnen enkele uren (in plaats van maanden) in een nieuwe release kunnen worden verwerkt. Dat bespaart niet alleen veel tijd en geld, maar zorgt ook dat er sneller kan worden gereageerd op aanvragen van burgers en nieuwe federale verordeningen.

De oplossing maakt gebruik van Be Informed’s semantische modelgestuurde platform, dat steeds populairder wordt in zowel Europa als het Caraïbisch Gebied. Dit platform biedt klanten binnen overheden de tools en templates die ook zijn gebruikt voor andere overheden over de hele wereld, en waarmee ze snel kunnen beginnen met het modelleren van hun eigen applicaties.

“Organisaties in de publieke sector hebben te maken met complexe processen. Tot nu toe kostte het bouwen van software daarvoor veel tijd en middelen, en was het doorvoeren van wijzigingen een kostbare zaak,” zegt Dan Latham, CEO van Be Informed USA. “De lancering van dit nieuw aanbod samen met CACI verandert dit en stelt overheidsinstanties in staat snel en voordelig nieuwe oplossingen uitrollen. Bovendien biedt het ze het vermogen om snel op nieuwe richtlijnen te reageren, kernprocessen geleidelijk te veranderen zonder veel risico en nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen wanneer er veel veranderingen optreden.”

John Mengucci, Chief Operating Officer bij CACI: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Be Informed voor dit innovatieve nieuwe SaaS-aanbod. De semantische modellering van Be Informed in de clouds van CACI biedt nieuwe innovatieve technologie en kostenbesparingen voor onze klanten binnen de federale overheden. En dat is erg belangrijk gezien hun actuele budgetsituatie.”

Over CACI

CACI levert informatieoplossingen en -services op het gebied van nationale veiligheid aan de Amerikaanse inlichtingendienst, defensie en federale burgerlijke overheden. Het bedrijf maakt deel uit van de Fortune 1000 Largest Companies en de Russel 2000 Index, en biedt werk aan ongeveer 15.300 mensen in 120 vestigingen over de hele wereld. Meer informatie op www.caci.com.

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top