woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beauty & de Sint
Beauty & de Sint

Beauty & de Sint

Nu onze zomerjurkjes verruild zijn voor warme wollen truien en de Prosecco plaats heeft moeten maken voor Glühwein, is het nu tijd om ook wat aan ons uiterlijk te doen. De lieve goede sint is over een maand weer in het land en dat betekent dat we er weer op en top verzorgd moeten uitzien. Want niemand wil tijdens zijn intocht een slecht figuur slaan en daarmee mogelijk de nieuwste beauty producten in haar naaldhak onder de schoorsteen missen. De bezoekers van Choosebeauty.nl selecteerden dé beauty toppers voor de feestdagen.

Verleidelijke oogopslag 
Een blik zegt soms meer dan duizend woorden. En een blik terug van sinterklaas leidt misschien wel tot meer dan speculaas. Met de Sexy Curves Mascara van Rimmel doe je zijn Spaanse hart zeker sneller kloppen, want deze geeft tot 70% meer krullende wimpers en is vol verleidelijk volume. De mascara bevat een verrijkte collageenformule met proteïnen, vitaminen en conditioners die je wimpers versterken en ervoor zorgen dat je wimpers tot 16 uur lang blijven krullen. Bezoekers van Choosebeauty.nl beoordeelden de Sexy Curves Mascara met een 8.7, dus succes verzekerd!

Glossy lips 
Niet iedereen heeft van nature zulke mooie volle lippen als pietenbaas, maar daar kijkt Sinterklaas best doorheen. Tenminste, als duidelijk is dat je er alles aan hebt gedaan om een glamourous mouth op je gezicht te toveren. Bijvoorbeeld met de L’Oreal Paris Glam Shine. Deze revolutie op het gebied van lipcolor heeft de kleur van een lipstick en de glans en transparantie van een gloss. Ultra-kleine glitterdeeltjes zorgen voor een optimale schittering en de textuur geeft de lippen een stylish volume-effect. Cijfer: 9.5.

Glanzende nagellak 
Nagelbijters speelt sinterklaas geregeld de zwarte piet toe. Echt niet dat zijn met zorg geselecteerde cadeautjes met onverzorgde handen mogen worden geopend en op deze zonde staat dan ook ‘ terecht’ de roe. Gelukkig biedt de 1 seconde nagellak van Bourjois uitkomst. Deze is gemaakt uit een glanzende en dekkende formule waardoor slechts één laagje volstaat. Bourjois’ nagellak droogt in slechts 50 seconden, een absolute recordtijd! Het platte en extra brede kwastje heeft verder een afgeronde uitsnijding, welke perfect de vorm van de nagel aanmeet en daarmee zorgt voor een vlekkeloos resultaat. De Choosebeauty-bezoekers kenden aan dit product een 9.2 toe, dus reken maar dat de goedheiligman en zijn pietengevolg dit product op waarde weten in te schatten.

Wil je meer tips om indruk te maken op de lieve goede sint? Ga dan naar www.choosebeauty.nl en laat tevens wat beauty beoordelingen achter.

De redactie van Choosebeauty wenst je alvast fijne feestdagen toe en een glamourous new year!

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top