donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beboparket de gezelligste winkel van Nederland
Beboparket de gezelligste winkel van Nederland

Beboparket de gezelligste winkel van Nederland

  • Nederland
  • Bebo Vloeren de gezelligste winkel van Nederland. Weer succes voor Vriezenveens vloerenbedrijf.
  • IMG_5155
  • bebovloeren
  • www.bebovloeren.nl
  • info@fransbolier.nl
  • Beboparket is nu de gezelligste winkel van Nederland na een strenge selectieBebo Vloeren de gezelligste winkel van Nederland Weer succes voor Vriezenveens vloerenbedrijf VRIEZENVEEN –

Bebo Vloeren uit Vriezenveen is verkozen tot Gezelligste Winkel van Nederland. De onderneming blijft het goed doen in landelijke verkiezingen: eerder dit jaar werd Bebo al gekozen in de top-10 van de Nationale Succes Award.

“We waren eerst verkozen tot gezelligste winkel van Twenterand, daarna van Overijssel en als klap op de vuurpijl ook nog tot de gezelligste van heel Nederland.” Directeur Frans Bolier is maar wat trots op zijn parketbedrijf. Maandag kreeg Bebovloeren in kasteel de Hooge Vuursche in Baarn te horen dat het na de gemeentelijke en provinciale erkenning, ook de landelijke prijs had gewonnen.

Niet alleen de goedkoopste in houten vloeren, maar ook de gezelligste winkel

“Tijdens de verkiezing werden we beoordeelt door onze klanten”, vertelt Frans Bolier. “Dat maakt deze prijs voor ons ook zo bijzonder. We garanderen keihard de goedkoopste te zijn met al onze houten vloeren, laminaatvloeren, tegel en PVC-vloeren  maar goedkoop betekent dus niet alleen een lage prijs, maar ook een goede kwaliteit en een gezellige winkel. Wij doen er veel moeite voor om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Bebovloeren is een vloerenspecialist bij uitstek. Het bedrijf uit Vriezenveen is niet alleen groothandel in vloeren (Bebo levert aan vele vloerspeciaalzaken, woonwinkels en parketspecialisten in Nederland), maar levert ook rechtstreeks aan de consument. Wekelijks komen talloze mensen uit heel Nederland naar Vriezenveen om hun nieuwe vloer uit te zoeken. Bebovloeren heeft een grote collectie parketvloeren, laminaat en tapijt en tegelvloeren, en levert ook vele vierkante meters van de tegenwoordig populaire PVC-vloeren.

Meer informatie over Bebovloeren: www.bebovloeren.nl

Meer informatie over de verkiezing: www.gezelligstewinkel.nl/

Ps: tijdens de uitreiking van de prijs in Baarn werd een cheque van € 1628,90 uitgereikt aan maatschappelijk partner Stichting Kika.

Over beboparket

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top