zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beboparket doneert het prijzengeld aan Afrika
Beboparket doneert het prijzengeld aan Afrika

Beboparket doneert het prijzengeld aan Afrika

  • Nederland
  • beboparket heeft vorig jaar de succesaward gewonnen en kan dit jaar weer winnen. Wanneer ze winnen wordt het geld gedoneerd aan een goed doel. de eerste uitzending dat ze in de finale zitten is al bij rtl7 geweest
  • laminaat-goedkoop-online-bestellen-Nijkerk
  • Beboparket
  • www.beboparket.nl
  • info@fransbolier.nl
  • Beboparket is een onderdeel van bebovloeren, bebotegels, bebovloerbedekking en bebomeubels.nl PERSBERICHT

Beboparket genomineerd voor Nationale Succes Award

“Als we winnen, gaat prijzengeld naar goed doel”

VRIEZENVEEN – Bebovloeren uit Vriezenveen is genomineerd voor de Nationale TV Succes Award. Het no-nonsense-bedrijf is in de ruim vijf jaar van haar bestaan niet alleen uitgegroeid tot een van de grootste parketleveranciers, maar Bebo is ook een grote speler als het gaat om laminaat, tapijt en de tegenwoordig zeer populaire PVC-vloeren. De winnaar van de award wint € 10.000,-. “Als wij winnen, doneren we dat bedrag aan het goede doel”, aldus Mariëlle Bolier en Kees van de Beek die beide de directie voeren over dit bedrijf.

Het doel dat de Vriezenveense vloerenspecialisten hebben uitgekozen, is Beautiful Kidz Namibia. Ver weg, maar tegelijkertijd ook dicht bij huis: één van de initiatiefnemers van één van de project van deze christelijke, interkerkelijke organisatie is Jennieke Bolier. Deze van oorsprong Vriezenveense – inderdaad familielid van Frans Bolier – woont in Namibië, is getrouwd met een Namibiër en maakt zich daar sterk voor een beter leven voor kinderen.

Succes Award

De Nationale TV Succes Award maakt onderdeel uit van het RTL7-programma De Succesfactor, dat ‘s zondags wordt uitgezonden rond de 13.00 uur. Aan bod komen bedrijven die succesvol zijn in hun branche, zoals Bebovloeren en Beboparket dat is in de vloeren- en tapijtenbranche. Bebovloeren werkt in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België en heeft in totaal een kleine honderd medewerkers. Het bedrijf heeft als stelregel de goedkoopste vloeren te kunnen leveren. Bebovloeren is een groothandel, maar het bedrijf levert ook aan particulieren. “Mensen komen vanuit heel Nederland naar Vriezenveen omdat wij een grote voorraad vloeren hebben. Daardoor slagen ze bij ons altijd voor de laagste prijs”, aldus Frans Bolier.

Wie Bebovloeren de Award gunt (en Beautiful Kidz Namibia de donatie), kan helpen. Stuur eenmalig een gratis sms naar het nummer 4422 met de inhoud NBSA 4884.

Over beboparket

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top