woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beboparket uit Vriezenveen is dit jaar voor de derde keer de winnaar van de Business Succes Award van RTL7
Beboparket uit Vriezenveen is dit jaar voor de derde keer de winnaar van de Business Succes Award van RTL7

Beboparket uit Vriezenveen is dit jaar voor de derde keer de winnaar van de Business Succes Award van RTL7

  • Nederland
  • Dat Bebo Vloeren uit het Twentse Vriezenveen zich inmiddels een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren mag noemen, mag geen verrassing meer heten. Dat het bedrijf dit jaar voor de derde keer een Business Succes Award binnensleepte, bewijst dat nog maar een keer. Maar in Vriezenveen zitten ze niet stil: Bebo komt met een eigen meubellijn die via internet te bestellen is onder de naam make6.nl .
  • pagina2
  • Beboparket
  • http://www.beboparket.nl
  • info@beboparket.nl
  • pagina3

Bebo-oprichters Johan van de Beek en Frans Bolier willen samen met Kees van de Beek en Mariëlle Bolier/Zwolsman met Make6.nl klanten via internet op eenzelfde manier gaan bedienen als ze ook met vloeren doen: een uitstekende kwaliteit bieden tegen een lage prijs, met een uitstekende service. Precies datgene waar de jury van de Business Succes Award voor viel bij de nominatie van het bedrijf: ‘Het bedrijf kenmerkt zich doordat zij uitsluitend uitstekende kwaliteit vloeren tegen een zeer concurrerende prijs levert. Daarnaast valt op dat het bedrijf zeer klantgericht is, wat tot een zeer grote klanttevredenheid leidt’, stond in het juryrapport te lezen.

Specialisme

Eveneens rept de jury van de award er over dat Bebo een echte specialist is op het gebied van houten vloeren. Met de toevoeging van een online meubelcollectie aan het pakket met producten (dat naast houten vloeren ook bestaat uit bijvoorbeeld tapijt, laminaat en de tegenwoordig zeer populaire PVC-vloeren) breidt Bebo dat specialisme alleen maar uit. De meubelcollectie bestaat namelijk grotendeels uit houten meubelen die in eigen beheer worden gemaakt, zoals eet- en salontafels en banken. Verder zitten er stoelen en krukjes in het assortiment.

Online verkoop meubelen

“We willen dit zeker nog gaan uitbreiden, wanneer de nieuwbouw aan de nijverheidsweg gerealiseerd is”, vertelt Frans Bolier. De prachtige kloostertafels van de Bebo-collectie zijn de kroon op het werk. “Mooie massieve kwaliteit”, aldus Marielle Zwolsman. “Uiteraard voldoen de producten allemaal aan onze normen: een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook met meubels willen we online keihard de goedkoopste zijn!” Dat die kwalificatie ‘goedkoopste’ niets zegt over de service, bewijst ook het feit dat Bebo eerder dit jaar werd uitgekozen tot Gezelligste Winkel.

Meer informatie over de meubelcollectie: www.make6.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top