zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bebovloeren bij de beste 10 bedrijven van Nederland
Bebovloeren bij de beste 10 bedrijven van Nederland

Bebovloeren bij de beste 10 bedrijven van Nederland

  • Nederland
  • Het is Bebovloeren uit Vriezenveen weer gelukt om door te dringen tot de top-10 van succesvolle ondernemingen in Nederland. Het vloerenbedrijf greep dan wel net naast de Nationale Business Success Award 2014 (de eer viel te beurt aan FreshLightAgri uit Apeldoorn), maar directie Kees van de Beek en Marielle Bolier-Zwolsman zijn maar wat trots op de top-10-positie. “We zijn sowieso het beste vloerenbedrijf.” Van Nederland
  • IMG_4681
  • bebovloeren
  • www.bebovloeren.nl
  • info@beboparket.nl
  • De organisatie van de Nationale Business Succes Award noemt de branchewinnaars – waaronder dus Bebovloeren – 'de parels van de economie' en 'toonbeelden van ondernemerschap'. De jury gaat dan ook niet over één nacht ijs om tot een afgewogen oordeel te komen. “Het selecteren van de winnaars is voor de jury elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris”.VRIEZENVEEN – PERSBERICHT VRIEZENVEEN – Het is Bebovloeren uit Vriezenveen weer gelukt om door te dringen tot de top-10 van succesvolle ondernemingen in Nederland. Het vloerenbedrijf greep dan wel net naast de Nationale Business Success Award 2014 (de eer viel te beurt aan FreshLightAgri uit Apeldoorn), maar directie Kees van de Beek en Marielle Bolier-Zwolsman zijn maar wat trots op de top-10-positie. “We zijn sowieso het beste vloerenbedrijf.” Van Nederland
  • IMG_4695

Bebovloeren weer bij beste 10 bedrijven Nationale Succes Award

 

Vriezenveens vloerenbedrijf blij met erkenning: boegbeeld ondernemerschap

De organisatie van de Nationale Business Succes Award noemt de branchewinnaars – waaronder dus Bebovloeren – ‘de parels van de economie’ en ‘toonbeelden van ondernemerschap’. De jury gaat dan ook niet over één nacht ijs om tot een afgewogen oordeel te komen. “Het selecteren van de winnaars is voor de jury elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris”.

In totaal werden voor de 2014-editie van de prijs 290 bedrijven uit verschillende branches genomineerd. Bij de voorselectie maakt de nominatiecommissie gebruik van gegevens uit onder meer het handelsregister en uit andere bronnen. Daarbij spelen kwaliteit en succes de boventoon, de omvang van de bedrijven is minder relevant. “Uitsluitend topbedrijven met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie”, aldus de organisatie. Er wordt onder meer gekeken naar expertise, onderscheidend vermogen, ambitie en continuïteit van de bedrijven.

Naast de overall-winnaars werden tijdens de gala-avond op 8 februari (die RTL7 een week later semi-live uitzendt) ook enkele subawards uitgereikt. Tapijtfabrikant Desso kreeg bijvoorbeeld een onderscheiding voor haar cradle-to-cradle-visie en FreshLightAgri werd tevens onderscheiden met de innovatie-award.

Kees van de Beek en Marielle Bolier-Zwolsman van Bebovloeren weten wel waarom  hun bedrijf zo hoog scoort. De Twentse vloerengroothandel levert ook aan particulieren. “Wij bieden de laagste prijs. Niet voor niets komen mensen vanuit heel Nederland naar Vriezenveen om een nieuwe vloer uit te zoeken!”

TER INFO

In de finalejury zaten professor Sylvester Eijffinger (hoogleraar Financiële Economie), Hans Reijnierse (SER-raadslid), Steven van Eijck (voorzitter R.A.I. en RvA Bank-, verzekering- en effectenbedrijven), Bernd Schneider (uitvinder, juryvoorzitter Beste Idee van Nederland) en Joan Bassa (CEO Humanwave.nl, voorheen Exact).

Over beboparket

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top