vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bed & Breakfast Het HooiHuys is Beste B&B van Nederland 2013
Bed & Breakfast Het HooiHuys is Beste B&B van Nederland 2013

Bed & Breakfast Het HooiHuys is Beste B&B van Nederland 2013

  • Nederland
  • Bed & Breakfast Het HooiHuys in Woerden te Utrecht is dinsdag 18 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013.
  • Stichting Bed & Breakfast Nederland
  • http://www.bedandbreakfast.nl
  • info@bedandbreakfastclassificatie.nl

De winnaar behaalde het afgelopen jaar de hoogste scores in het Nederlandse B&B-classificatiesysteem en werd daarnaast uitstekend beoordeeld door gasten. De jaarlijkse verkiezing van het Beste B&B is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Het HooiHuys is landelijk gelegen in het Groene Hart. Het privé-gastenverblijf is ingericht in een bijgebouw achter de historische kaasboerderij van eigenaren Eric en Saskia Aerts. In de tuin treffen gasten een hot tub en een zwemvijver. “Rust, ruimte en gastvrijheid gaan hier hand in hand met luxe, design en comfort, wat door gasten wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,4 op B&B-site Bedandbreakfast.nl”, zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Het HooiHuys wint in de categorie van accommodaties met 5 tulpen: de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Op de tweede plaats in deze categorie staat B&B Hamshorst in het Overijsselse De Lutte, vorig jaar verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland. De derde plaats is voor het appartement B&B Buinerstee in het Drentse plaatsje Buinerveen.

Ook in de kwaliteitscategorieën van 1 tot en met 4 tulpen zijn dinsdag de beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit zijn de winnaars:

Winnaars 4 tulpen
1e prijs: B&B De Paasloërhof in Paasloo, Overijssel
2e prijs: Landhuis De Leijen in Hensbroek, Noord-Holland
3e prijs: Erfgoedlogies Den Heijkant in Moergestel, Noord-Brabant

Winnaars 3 tulpen
1e prijs: De Lochterhof in Terblijt, Limburg
2e prijs: B&B Landleven in Hellevoetsluis, Zuid-Holland
3e prijs: Boertel B&B De Martiene Plats in Merselo, Limburg

Winnaars 2 tulpen
1e prijs: De Appelgaard in Culemborg, Gelderland
2e prijs: B&B Onder de Toren in Enkhuizen, Noord-Holland
3e prijs: De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande, Zuid-Holland

Winnaars 1 tulp
1e prijs: Meursside in Delft, Zuid-Holland
2e prijs: Motorschip Elisabeth in Leeuwarden, Friesland
3e prijs: Livada in Oldeberkoop, Friesland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Het classificatiesysteem beoordeelt en controleert de kwaliteit van aangesloten B&B-accommodaties. Het bed & breakfast dat in de hoogste kwaliteitscategorie van 5 tulpen de beste classificatiescores behaalt en daarnaast goede reviews heeft op Bedandbreakfast.nl, mag zich dat jaar Beste Bed & Breakfast van Nederland noemen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top