vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten
Bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten

Bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten

  • Nederland
  • Nu de lente in aantocht is, zetten veel bedrijven weer een bedrijfsuitje op de planning. Lekker borrelen in het zonnetje en bijkletsen met de collega’s, heerlijk! Bent ook u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Boek dan een comfortabele boot en vaar de Amsterdamse grachten op!
  • Ivan Frank
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Bedrijfsuitje Amsterdam
Tijdens uw bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten geniet u niet alleen van uw collega’s en de lekkere hapjes en drankjes, maar óók van de sfeervolle Amsterdamse omgeving. Van indrukwekkende grachtenpanden to de karakteristieke bruggetjes; onze hoofdstad is vanaf het water zoveel mooier…

Vele verschillende boten
Wat betreft het ‘type boot’ heeft u volop keuze; kies bijvoorbeeld voor een salonboot, sloep, city tender of barkentijn. Maar ook een trekschuit of heuse rondvaartboot behoort tot de mogelijkheden. Met name de Ivan Frank is bij veel bedrijven populair; deze stoere sloep biedt ruimte voor 35 personen en heeft – als enige boot in heel Amsterdam – een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord. Ook hoeft u dankzij het toilet aan boord geen vervelende tussenstops te maken en kunt u aan één stuk door varen.

Cateringmogelijkheden
Tijdens uw bedrijfsuitje op het water wilt u natuurlijk wel iets lekkers eten en drinken. Om dat te realiseren heeft NAUPAR boothuren.amsterdam het Foodbook ontwikkeld. Van een lekker ontbijt met zachte bolletjes en croissants tot een sushimenu en een overheerlijke barbecuemaaltijd; de mogelijkheden zijn eindeloos. Liever gewoon wat snacken? Kies dan voor een Hollandse borrelhap en geniet van de ossenworst, fingerfood, bitterballen en/of oesters!

Vindt u dat het tijd is voor een origineel bedrijfsuitje? Boek een boot en ga de Amsterdamse grachten op!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top