woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Behandeltijd verblijfsaanvragen in 2013 weer korter
Behandeltijd verblijfsaanvragen in 2013 weer korter

Behandeltijd verblijfsaanvragen in 2013 weer korter

  • Nederland
  • Staatssecretaris Teeven kan zich vinden in het merendeel van de bevindingen van het rapport Voortgang Verbeteringen IND van de Algemene Rekenkamer. Hij neemt de aanbevelingen ook grotendeels over.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/11/14/behandeltijd-verblijfsaanvragen-in-2013-weer-korter.html

De staatssecretaris herkent de tijdelijke toename van de behandeltermijnen van reguliere verblijfsaanvragen in de periode 2010-2012. Dat had destijds te maken met de invoering van nieuwe wet- en regelgeving, de invoering van het informatiesysteem Indigo en de daarbij ingezette personeelsreductie bij de IND.

Sinds 2013 zijn de behandeltijden voor de afhandeling van reguliere verblijfsaanvragen weer verbeterd. Dit heeft ook een positieve invloed gehad op het aantal klachten over de behandeltijden. Indigo is inmiddels het primaire informatiesysteem van de IND geworden. Over de kosten van Indigo is de Kamer eerder dit jaar in de Vijfde Voortgangsrapportage Indigo geinformeerd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top