zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Bekijk de nieuwe video: een weekend aan boord van een zeilschip
Bekijk de nieuwe video: een weekend aan boord van een zeilschip

Bekijk de nieuwe video: een weekend aan boord van een zeilschip

  • Nederland
  • Lelystad, 13 januari 2016 – Hoe ziet een weekendje zeilen samen met uw vrienden en/of familie aan boord van een authentiek zeilschip eruit? Bekijk onze nieuwste video en proef alvast de sfeer!
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/video-weekend-aan-boord-zeilschip
  • webteam@naupar.com

Lelystad, 13 januari 2016 – Hoe ziet een weekendje zeilen samen met uw vrienden en/of familie  aan boord van een authentiek zeilschip eruit? Bekijk onze nieuwste video en proef alvast de sfeer!

Sfeervideo
De vrienden- en familievideo van NAUPAR laat in een paar minuten zien hoe bijzonder en uniek de weekendtochten aan boord van onze zeilschepen zijn. Het schip, het zonnetje en een brede lach op het gezicht van uw kinderen, partner en/of vrienden: meer heeft u niet nodig voor een geslaagd weekend varen! In de video komen de verschillende aspecten van een weekendje weg aan boord van een zeilschip in beeld: varen onder zeil, ontbijten, samen koken, spelletjes spelen, dorpjes bezoeken en heerlijk ontspannen. Bekijk de video nu online en proef de sfeer!

Weekendje weg
Wilt u binnenkort ook een weekendje weg? Denk dan eens aan een weekend aan boord van een van onze authentieke zeilschepen. NAUPAR verzorgt voor elk gezelschap het juiste schip; zo bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Het schip is exclusief voor uw gezelschap afgehuurd, mét bemanning. Op die manier heeft u uw vervoer, het verblijf én het vermaak in één. Ideaal! Bepaal samen met de schipper de route en geniet van een unieke vaartocht over het IJsselmeer, de Waddenzee of het Markermeer.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top