zaterdag, februari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Belangrijk Chinees bouwproject gebruikt zonreflecterende verf van AkzoNobel
Belangrijk Chinees bouwproject gebruikt zonreflecterende verf van AkzoNobel

Belangrijk Chinees bouwproject gebruikt zonreflecterende verf van AkzoNobel

  • Anderen
  • Voor een speciaal bouwproject in Oost-China dat gebouwd wordt met als doel een een zo laag mogelijke koolstofemissie te behalen, wordt gebruik gemaakt van producten van AkzoNobel’s Decorative Paints om de buitenmuren te verven. Dit geeft wederom de focus weer die de organisatie heeft op duurzaamheid en de leefbaarheid van steden.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/belangrijk_chinees_bouwproject_gebruikt_zonreflecterende_verf_van_akzonobel.aspx

Het Ju He Jia Yuan project in de provincie Jiangsu gaat nu zijn tweede fase in en omvat onder meer 21 wooneenheden van 16 tot 32 verdiepingen, alsmede vijf bedrijfsunits met een ondergrondse parkeergarage van één laag.

Alle gebouwen worden behandeld met Dulux Pro Ecosure Heatshield Flexi Exterior, een zonreflecterende verf. Hierdoor behouden de gebouwen hun elasticiteit en zijn ze bestand tegen de tand des tijds bij zowel normale als lage temperaturen. De coating bedekt in totaal ruim 260.000 m2, waarmee deze buitenmuren het grootste project is waarbij het product tot nu toe is gebruikt.

Ruud Joosten, Lid van het Executive Committee verantwoordelijk voor AkzoNobel Decorative Paints: “China is en blijft een van onze belangrijkste groeimarkten, en dit specifieke project onderstreept de belangrijke bijdrage die onze producten kunnen leveren aan het proces van stedelijke transformatie. Het is tevens een prachtig voorbeeld van hoe ons Human Cities-initiatief stedelijke gebieden wereldwijd helpt om de uitdagingen van de 21ste eeuw aan te gaan.”

“Door onze voortdurende focus op de ontwikkeling van innovatieve producten en duurzame oplossingen zijn we in staat de lokale autoriteiten te ondersteunen met de aanpassingen om aan nieuwe milieu-vereisten te voldoen. Dit is extra belangrijk in China, waar de steden snel groeien en een duurzamere infrastructuur nodig is.”

LIN Liangqi, President-directeur van AkzoNobel China en Managing Director van Decorative Paints China and North Asia voegde hieraan toe : “Door het Ju He Jia Yuan project van innovatieve producten te voorzien, leveren we er opnieuw een belangrijke bijdrage aan om gemeenschappen duurzamer te maken terwijl we tegelijkertijd onze eigen carbon footprint verminderen.”

Dulux Pro Ecosure Heatshield Flexi Exterior werd eerder al toegepast in projecten in Dongguan, Guangzhou and Xiamen. Het versterkt de warmte-isolatie prestaties van buitenmuren. Door de verlaging van emissies kan de energiebesparing oplopen tot 10% per jaar omdat het binnen koeler blijft.

De tweede fase van het project waarmee werd gestart in 2013, zal naar verwachting dit jaar afgerond zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top