maandag, november 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Belangrijke informatie Louis C.K. / Important information Louis C.K.
Belangrijke informatie Louis C.K. / Important information Louis C.K.

Belangrijke informatie Louis C.K. / Important information Louis C.K.

  • Nederland
  • Controle tickets op naam
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Bij binnenkomst worden alle tickets gecontroleerd op naam. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we je vriendelijk om tijdig aanwezig te zijn bij de Ziggo Dome en bij binnenkomst je ticket en legitimatie gereed te hebben. Je krijgt alleen toegang tot de Ziggo Dome wanneer de naam op het ticket overeenkomt met de naam op jouw legitimatiebewijs of die van de kaartkoper.

 

Gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur strikt verboden
Het gebruik van camera- en/of filmapparatuur is strikt verboden tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, go-pro’s en dergelijke. Het gebruik van een mobiele telefoon is in zijn geheel niet toegestaan, ook niet om te bellen, sms-en, appen of voor het checken van social media.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top