donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beleef de ETAP-verlichting
Beleef de ETAP-verlichting

Beleef de ETAP-verlichting

  • Belgie
  • Led of fluo? Lens of diffusor? 500 of 1000 lux? Stuk voor stuk belangrijke vragen wanneer u een verlichtingsoplossing kiest. In ons vernieuwde Lichtpaviljoen in Malle krijgt u antwoorden op al uw vragen. U kunt er verschillende verlichtingsbronnen, technieken en oplossingen in realistische omstandigheden beleven en vergelijken.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=10922

In onze demoruimtes ontdekt u de eigenschappen en werking van verschillende lichtbronnen, technologieën en optieken. Want hoe wordt het blauwe licht van een led nu eigenlijk omgezet naar wit licht? Hoe wordt binning toegepast bij leds? En wat is de impact van diffusoren en folies op verlichtingsefficiëntie en -comfort? Onze demostanden maken het u duidelijk.

Verlichting = beleving

Verlichting heeft een grote invloed op de beleving van een ruimte. In onze sensoria wordt u ondergedompeld in verschillende verlichtingsscenario’s en beleeft u op interactieve wijze het belang van kwalitatieve noodverlichting in een noodsituatie. Daarnaast heeft ETAP ook verschillende levensechte applicatieruimtes ingericht, waar u de verschillen tussen diverse verlichtingsoplossingen aan den lijve kunt ondervinden. In een klaslokaal illustreren we bijvoorbeeld hoe een aangepaste verlichting diverse lesscenario’s kan ondersteunen. In de winkelruimte ervaart u welke invloed het verlichtingsniveau heeft op de winkelervaring en de aantrekkelijkheid van de producten in de rekken.

ETAP-gamma van A tot Z

Onze showroom biedt u een overzicht van het volledige ETAP-gamma, geïntegreerd in een stijlvol interieur. Op de demotafels vindt u armaturen en technische componenten terug. Hier geldt: kijken mag, en aankomen ook, zodat u onze verlichting in detail kunt begrijpen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top