maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beleef het boerenleven bij Albert Heijn
Beleef het boerenleven bij Albert Heijn

Beleef het boerenleven bij Albert Heijn

  • Nederland
  • Vanaf maandag 15 september staat alles bij Albert Heijn in het teken van het boerenleven. Kinderen kunnen dan sparen voor 24 verschillende boerderijmini's. Op deze manier leren kinderen spelenderwijs meer over het boerenleven. Klanten krijgen de boerderijmini's cadeau bij besteding van € 15 aan boodschappen. Er kunnen 24 verschillende boerderijmini's verzameld worden: uitdrukkaartjes waarmee kinderen zelf 3D-boerderijfiguurtjes in elkaar kunnen zetten. Op 11 oktober kan tijdens de 'Doe als een boer-dag' een bezoek gebracht worden aan een van de ruim 40 lokale boerenbedrijven waar verse producten vandaan komen die bij Albert Heijn in het schap liggen.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=1184880

Boerderijmini’s

Vanaf maandag 15 september ontvangen klanten bij besteding van € 15 aan boodschappen een boerderijmini cadeau. In totaal zijn er 24 verschillende uitdrukkaartjes met boerderijmini’s waaronder koeien, kippen, kropjes sla en melkbussen. In de winkel zijn leuke extra’s te koop zoals een bewaarkoffer met speelplaten waar alle verzamelde items op gezet kunnen worden. De uitdrukkaartjes bevatten allerlei leuke weetjes over het boerenleven waarmee kinderen spelenderwijs meer leren over het boerenleven en de herkomst van de verse producten die ze eten.

Doe als een boer

Op zaterdag 11 oktober kan tijdens de ‘Doe als een boer-dag’ een bezoek gebracht worden aan een van de ruim 40 boerenbedrijven waar verse producten vandaan komen die bij Albert Heijn in het schap liggen. Op deze dag ervaren klanten hoeveel aandacht, tijd en zorg de boer besteedt aan het maken van verse producten die verkocht worden bij hun eigen Albert Heijn-winkel. Kinderen mogen zelf aan de slag met activiteiten zoals koeien melken, kruiwagen-races en klompen lopen. Met als resultaat: een echt boerendiploma. Er kunnen op 11 oktober allerlei boerenbedrijven bezocht worden waaronder scharrel- en biologische boerenbedrijven en een pluimveebedrijf waar de Hollandse kip van Albert Heijn vandaan komt. Op www.ah.nl/boerderijtje staan de namen en locaties van alle deelnemende boerenbedrijven. De toegang is gratis.

Actievoorwaarden

Klanten van Albert Heijn krijgen zolang de voorraad strekt bij elke € 15 aan boodschappen een boerderijmini cadeau. Ook zijn er – zo lang de voorraad strekt – aanvullende boerderij-items te koop in alle Albert Heijn-winkels en via www.ah.nl. De boerderijbewaardoos kost € 2. Een boerderijspeelplaat kost € 1,25 en een Doe als een boer, boerin, koe of varken onesie (kinderhuispak) kost € 9,99.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top