zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Beleggen in soorten en maten
Beleggen in soorten en maten

Beleggen in soorten en maten

  • Nederland
  • Als u wilt gaan beleggen, dan is het verstandig om u te verdiepen in de verschillende mogelijkheden.
  • Spasimo
  • https://www.spasimo.nl
  • info@spasimo.nl

Beleggen in soorten en maten

Als u wilt gaan beleggen, dan is het verstandig om u te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Beleggen is namelijk mogelijk in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld uw geld investeren in aandelen, maar ook in goud of in vastgoed. Daarnaast moet u nadenken over risicospreiding, zodat u de kans op een groot verlies verkleint. Om een zo hoog mogelijk rendement uit uw beleggingen te behalen, is het van belang om u vooraf goed te (laten) informeren.

Goud, aandelen, of toch obligaties?
Wellicht denkt u bij beleggen direct aan aandelen. Het kopen van aandelen is een zeer bekende vorm van beleggen. Door het bezitten van aandelen bent u eigenaar van een klein stukje van een bedrijf, waardoor u mee deelt in de winst of het verlies van dit bedrijf. Naast aandelen is het echter ook mogelijk om in een andere vorm te beleggen. Denk bijvoorbeeld aan goud, vastgoed of (staats)obligaties.

Hoe verkleint u het risico
Uiteraard wilt u graag het risico op grote verliezen zo klein mogelijk houden. Het is daarom van belang om te zorgen voor een goede risicospreiding. Dat houdt in dat u uw geld investeert in verschillende bedrijven of fondsen. Hierdoor lijdt u geen al te groot verlies, als één bedrijf verlies draait.

Over Spasimo

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top