zondag, januari 17, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Belgische rapper Baloji vindt het geluk in nieuwe tv-spot Coca-Cola
Belgische rapper Baloji vindt het geluk in nieuwe tv-spot Coca-Cola

Belgische rapper Baloji vindt het geluk in nieuwe tv-spot Coca-Cola

  • Belgie
  • “Wacht het geluk niet af, kies ervoor”. Dat is de boodschap die de Luikse rapper Baloji vanaf 4 mei op televisiekijkend België afvuurt. Hij doet dat in de nieuwe tv-spot van Coca-Cola, waarmee het merk zijn nieuwe campagne ‘Choose Happiness’ op gang trapt.
  • Baloji_CocaCola-300x300
  • Coca-Cola Enterprises Belgium
  • https://cocacolabelgium.be
  • brusselsreceptiondesk@eur.ko.com
  • https://www.cocacolabelgium.be/nl/persberichten/belgische-rapper-baloji-vindt-geluk-nieuwe-tv-spot-coca-cola/

De internationale TV-spot ‘What Are You Waiting For’ werd door Baloji, alias Balo, vertolkt voor het Belgische publiek. De tekst van de voormalige mc van Starflam is duidelijk: “Je kan de wereld niet veranderen, maar wel de jouwe: kies voor het geluk, wacht niet af, grijp het vast. Deel je glimlach met de wereld… waar wacht je nog op?”

Die positieve boodschap is een krachtige ondersteuning van de nieuwe campagne van Coca-Cola waarin keuze centraal staat. Alle vier de Coca-Cola’s worden verenigd onder de overkoepelende Coca-Cola identiteit. Hierdoor wordt het voor de consument makkelijker om een Coca-Cola te kiezen die het best aansluit bij zijn smaak, voedingspatroon en levensstijl. En aangezien geluk en blijheid al 129 jaar centraal staan in het DNA van Coca-Cola, sluit die boodschap perfect aan bij de nieuwe campagne ‘Choose Happiness’.

“Met deze nieuwe campagne wil Coca-Cola mensen aanzetten om bewust voor geluk te kiezen”, vertelt Céline Van den Rijn, Marketing Director Belgium&Luxembourg. “Coca-Cola heeft mensen altijd al aangemoedigd om optimistisch te zijn en het glas halfvol te zien, maar nu gaan we verder: we willen iedereen doen beseffen dat het niet enkel gaat om het glas halfvol te zien, maar ook om zelf initiatieven te nemen om het glas te vullen. Neem je leven in handen en maak bewust keuzes waar je gelukkig van wordt. Stel het niet uit tot later. Waar wacht je nog op?”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top