vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Benemen gaat internationaal met haar B2B-communicatie-oplossingen. Tekes geeft haar steun aan Benemen’s groeiplannen
Benemen gaat internationaal met haar B2B-communicatie-oplossingen. Tekes geeft haar steun aan Benemen’s groeiplannen

Benemen gaat internationaal met haar B2B-communicatie-oplossingen. Tekes geeft haar steun aan Benemen’s groeiplannen

  • Nederland
  • Benemen gaat internationaal met haar business-to-business communicatie-oplossingen. Tekes (het Finse Financierings-Agentschap voor Technologie en Innovatie) geeft haar steun aan Benemen's groeiplannen.
  • Benemen Nederland B.V.
  • http://www.benemen.nl
  • luc.zuidhof@benemen.com

Benemen, een Fins softwarebedrijf, gespecialiseerd in business-to-business communicatie-oplossingen, is in oktober 2013 gestart met het uitrollen van marketing- en sales activiteiten in Nederland. Onderhandelingen in Zweden en het Verenigd Koninkrijk zijn gaande en het is de bedoeling dat deze regio’s aan het einde van het jaar 2013 operationeel zullen zijn. Benemen is door Tekes bestempeld als een “jong innovatief bedrijf” en daarom zal Tekes de financiering van de groei en de daaraan gekoppelde internationalisering ondersteunen. Cliënten van Benemen in Finland zijn onder andere Fonecta (directory services) en Terveystalo (gezondheidszorg- instellingen).

Wat doet Benemen?

Benemen’s zakelijke communicatie-oplossingen vormen een samenhangend pakket dat bestaat uit Contact Center-diensten, Rapportage Services, een Unified Communications-oplossing voor instant messaging, delen van de desktop, audio / video-conferencing-diensten, mobiele telefonie en VoIP-telefonie gesprekken.

Benemen’s communicatie-oplossingen zijn een antwoord op de vele inefficiënte situaties, waar bedrijven dagelijks mee te maken hebben. De oorzaak van deze inefficiënties zijn vooral de gefragmenteerde diensten die traditionele telecommunicatie- leveranciers aan deze bedrijven leveren. Benemen’s communicatie-oplossingen kunnen worden geïmplementeerd bij bedrijven van elke grootte, terwijl voorheen dergelijke samenhangende oplossingen alleen binnen het bereik lagen van grote tot zeer grote bedrijven.

 Waarom Nederland?

Nederland is een sterke, vitale markt voor Benemen. Telefooncentrale systemen die in Finland als verouderd worden beschouwd zijn in West-Europa nog steeds een onderdeel van het dagelijks leven. Deze systemen zijn veelal voor bedrijven ongecoördineerd en duur. Verschillende technologieën zijn niet geïntegreerd tot een samenhangend geheel en de verschillende besturingssystemen van deze systemen resulteren in situaties die zeer inefficiënt kunnen zijn.

“De Nederlandse markt is voor Benemen zeer interessant, omdat de communicatie-oplossingen van Benemen een aantoonbaar goed alternatief kunnen betekenen voor Nederlandse bedrijven. Finse technologische know-how staat hoog aangeschreven in Nederland en Benemen is opvallend goed ontvangen. Benemen biedt een nieuwe visie op de (tele-) communicatiemarkt en die visie wordt in Nederland als zeer innovatief en gewenst gezien”, zegt Jouni Purontaus, voorzitter RvC van Benemen.

“Benemen Nederland biedt echte innovatieve oplossingen voor het Nederlandse bedrijfsleven en dat ziet er zeer veelbelovend uit. Het Nederlandse team van Benemen is trots om de eerste leverancier in Nederland te zijn die een werkelijk geïntegreerd platform voor vaste telefonie, mobiele telefonie en Unified Communications aanbiedt. Het antwoord van bedrijven is overal hetzelfde: waarom is dit platform niet eerder beschikbaar geweest voor ons? “, zegt Luc Zuidhof, Sales Director van Benemen in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Benemen Oy
Jouni Purontaus, voorzitter RvC
jouni.purontaus @ benemen.com, +358 500 406 439

Benemen Nederland B.V.
Luc Zuidhof, Sales Director
luc.zuidhof @ benemen.com, +31 (0) 20 369 0062

Benemen Nederland B.V.

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

+31 (0)20- 3690055

www.benemen.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top