zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Benoeming burgemeester Krimpenerwaard
Benoeming burgemeester Krimpenerwaard

Benoeming burgemeester Krimpenerwaard

  • Nederland
  • De heer mr. R.S. (Roelf) Cazemier wordt de nieuwe burgemeester van Krimpenerwaard. De ministerraad heeft op voorstel van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 4 april 2016.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Cazemier (56 jaar) is lid van de VVD. Hij is vanaf 2009 burgemeester van Dinkelland.  Daarvoor was hij waarnemend burgemeester van Achtkarspelen en burgemeester van de gemeenten Ruinerwold, Ameland en Dongeradeel.

De heer Cazemier is de eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard die per 1 januari 2015 is ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven.

Cazemier volgt de heer mr. T.P.J. Bruinsma (PvdA) op, die na de gemeentelijke herindeling van de gemeente Krimpenerwaard waarnemend burgemeester is.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top