maandag, april 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Benoeming voorzitter Raad voor de
Benoeming voorzitter Raad voor de

Benoeming voorzitter Raad voor de

  • Nederland
  • De heer ir. J.J. (Jan Jaap) de Graeff wordt voorzitter van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli). De ministerraad heeft op voorstel van minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu besloten hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in per 1 augustus 2016.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Jan Jaap de Graeff (1949) is sinds 1 augustus 2012 lid van de Rli. Sinds de eerste voorzitter van de Rli, de heer Meijdam, op 1 januari jl. terugtrad, is de heer De Graeff werkzaam als waarnemend voorzitter.

De Graeff was aan het begin van zijn carrière achtereenvolgens werkzaam bij de WRR, Rijkswaterstaat, de Unie van Waterschappen en het bureau Milieu en Ruimtelijke ordening van de VNO/NCW. In de periode 1995-2003 was hij dijkgraaf van het Hoogheemraadschap Schieland. Vervolgens was hij van 2003 tot 2013 algemeen directeur van de Vereniging Natuurmonumenten.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top