vrijdag, juli 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Bergler is als sponsor en spreker aanwezig op TechDays 2017
Bergler is als sponsor en spreker aanwezig op TechDays 2017

Bergler is als sponsor en spreker aanwezig op TechDays 2017

  • Internationale
  • TechDays is het jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals, software-developers en iedereen die de ontwikkeling in de technologie op de voet volgt. Ook Bergler is als sponsor en als ‘spreker’ aanwezig op Nederlands grootste Microsoft-evenement.
  • Bergler Software Solutions
  • info@bergler.nl
TechDays is een 2-daags topevenement voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Je maakt kennis met beproefde én nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen. Op TechDays zie je welke processen, tools en technieken de wereld van IT transformeren.

Op TechDays 2017 is het nieuwste op het gebied van technologie en development te vinden. Omring jezelf met bekende en nieuwe namen uit de industrie en ga in gesprek met de vele bezoekers. Be part of the action! TechDays is niet alleen een inspirerende plek voor bezoekers maar ook dé plek om te netwerken.

Menno Jongerius, CTO van Bergler is tevens spreker op Techdays 2017: zowel op donderdag 12 als op vrijdag 13 oktober aanstaande is hij te vinden op het Open Podium met zijn inspirerende sessie over “Save time by applying test driven development“:

“My passion is all about creating beautiful software. To work on applications that my clients love to use. But there’s a lot to it before you reach that point. Can you develop software quickly? Is your development team functioning as a team? Are you delivering high quality and maintainable code? Are you aligning your strategy with your stakeholders? I love to find the answers to all these questions, and many more, together with my colleagues at Bergler.”

Waar: Open Podium – RAI Amsterdam – Microsoft TechDays (12 en 13 oktober)

Tijdstip: 13:45 – 14:15

Level: 100

Bezoek de TechDays en kom langs op onze stand 21: we ontmoeten je graag op 12 en/of 13 oktober in de RAI te Amsterdam.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top