vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Berlijn: Europese maatregelen tegen Rusland
Berlijn: Europese maatregelen tegen Rusland

Berlijn: Europese maatregelen tegen Rusland

  • Internationale
  • Europa komt met strengere maatregelen tegen Rusland omdat Moskou zich in de Oekraïense crisis niet aan de afspraken heeft gehouden. Dat zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier dinsdag in Brussel voorafgaand aan overleg met zijn Europese collega's.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjlod02suwxr/nieuws/berlijn_europese_maatregelen_tegen?ctx=vhshnf7snxu9&tab=0&tab=0

Rusland heeft zich ,,niet in voldoende mate gehouden aan zijn beloften”, zei de Duitser. De Europese Unie is bereid met alle diplomatieke middelen naar een oplossing te zoeken ,, maar het is ook nodig om deze bereidheid te laten vergezellen door hogere druk, en dat betekent ook scherpere maatregelen nemen”.

Rusland heeft vooral zijn grenzen niet gesloten voor strijders en wapens. ,,Daar moeten we vandaag onze conclusies uit trekken.” Wel verwelkomde Steinmeier het feit dat Rusland in de VN-Veiligheidsraad voor de resolutie met betrekking tot de vliegramp heeft gestemd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top