zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Bestaat online vriendschap echt?
Bestaat online vriendschap echt?

Bestaat online vriendschap echt?

  • Nederland
  • Naast de standaard datingsites vindt je ook websites waar je vriendschap kunt vinden. Online vriendschap, werkt dat echt?
  • girlfriends
  • Gouden Date
  • http://www.gouden-date.nl
  • info@gouden-date.nl

We leven nu in een tijdperk van het social media. Vroeger vond je vrienden en partners op dansles, op school of in de disco. Nu vind je dat steeds vaker online.

Maar bestaat dat wel, online vriendschap? Deze vraag wordt beantwoord door mevrouw A. Hagen, Directeur van de website VriendinnenTijd. “Vrienden zoeken kun je nu inderdaad online zoeken. Een praatje op de chat, een mail, een vraag stellen op een forum. Het is een prachtig mooi systeem om op een snelle en leuke manier vrienden te vinden. Je hoeft er niet eens meer de deur voor uit.”

A. Hagen is een tijdje geleden gestart met een website, vriendinnentijd genaamd, waar alle vrouwen in Nederland en België vriendschap kunnen zoeken. De slogan “omdat vriendschap werkt” geeft duidelijk aan dat je ook online heel gemakkelijk vriendschap kunt vinden en behouden.

“en niets staat de leden in de weg om in een later stadium daadwerkelijk met elkaar er op uit te gaan”, aldus A. Hagen. “we hebben de laatste paar maanden hard gewerkt aan een hele leuke website en met wat schitterende aanbiedingen voor nieuwe leden zien we dat het aantal vrouwen die zich op de website aanmeden de laatste tijd flink omhoog is gegaan”

Het is in ieder geval een goed idee om je nu aan te melden als je de kerst met leuke mensen wilt doorbrengen. Vriendschap zoeken kan dus overal.

Over goudendate

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top