zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beste co-schappen bij afdeling Chirurgie Spaarne Ziekenhuis
Beste co-schappen bij afdeling Chirurgie Spaarne Ziekenhuis

Beste co-schappen bij afdeling Chirurgie Spaarne Ziekenhuis

  • Nederland
  • Op woensdag 25 juni zijn bij het VU Medisch Centrum de prijzen uitgereikt voor de beste co-schappen. De zogenoemde Jan Heijlmanprijzen. De afdeling Chirurgie van het Spaarne Ziekenhuis viel in de prijzen.
  • Spaarne Ziekenhuis
  • http://www.spaarneziekenhuis.nl
  • info@spaarneziekenhuis.nl

Zij wonnen de eerste prijs voor ‘beste coschap’ en de tweede prijs voor ‘beste juniorcoschap’. Joost Willems, arts in opleiding tot chirurg, won de prijs voor ‘beste arts-assistent’. Wouter Bos, voorzitter raad van bestuur VUmc en mw. prof. dr. Croiset, directeur School of Medical Sciences waren bij de uitreiking aanwezig.

Goede feedback en ruimte voor vragen

De jury over de afdeling Chirurgie: ‘Het is een hele aardige staf. Er wordt veel en goede feedback gegeven. Ook is er veel ruimte gegeven om veel zelf te doen en beoordelingen te vragen.

Co-assistenten brengen zelf hun stem uit

De Jan Heijlman prijs is een onderwijsprijs die sinds 1995 wordt uitgereikt (door co-assistenten van het VUmc) en is vernoemd naar oud onderwijscoördinator dhr. Jan Heijlman, die als eerste deze prijs gewonnen heeft. Co-assistenten konden zelf hun stem uitbrengen op onder andere de beste begeleider junior co-schappen, de beste arts-assistent, de beste specialist, het beste junior co-schap en het beste co-schap.

Over het Spaarne Ziekenhuis

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top