woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BesteBondscoach haalt de oranjekoorts naar de werkvloer
BesteBondscoach haalt de oranjekoorts naar de werkvloer

BesteBondscoach haalt de oranjekoorts naar de werkvloer

  • Nederland
  • Het Nederlands elftal gaat naar Brazilië en wij vieren 5 weken lang dat we meedoen met de toppers van de wereld. Zelfs als we niet winnen, we zijn erbij en dat is prima! Op de werkvloer creëren we met collega’s en klanten ondertussen de ultieme oranjekoorts met de WK-poule BesteBondscoach.
  • logo los
  • bestebondscoach
  • http://bedrijven.bestebondscoach.nl
  • communicatie@bestebondscoach.nl

Er zijn van die jaren dat we niet massaal verwachten wereldkampioen te worden. Dat we denken dat we niet goed genoeg zijn voor de titel. Dat denken we trouwens niet vaak. Toch lijken we dit jaar in Brazilië niet veel te verwachten van onze jongens. Overigens net als in de lente van ’88. En aan de vooravond van het WK van 1974, toen we ons afvroegen waarom we überhaupt de kosten zouden maken om onze jongens naar het WK te sturen. Voor een land met 17 miljoen bondscoaches zitten we er  knap vaak naast, nietwaar?

Er zijn van die jaren…

Al verwachten we geen wonderen van het Nederlands elftal, de oranjekoorts is er nooit minder om. In 1988 zong André Hazes het bekendste oranjelied en dromden we bijeen langs de Amsterdamse grachten. En in 1974 reden we in oranje DAFjes naar de finale in München. Hoezo oranjekoorts? En dan opeens is het 2014. Het Nederlands elftal gaat naar Brazilië en wij vieren 5 weken lang dat we meedoen met de toppers van de wereld. Zelfs als we niet winnen, we zijn erbij en dat is prima! Op de werkvloer creëren we met collega’s en klanten ondertussen de ultieme oranjekoorts met de WK-poule BesteBondscoach.

Ultieme oranjekoorts

De ultieme oranjekoorts hangt niet per se af van de prestaties van het Nederlands elftal. Het is het feest van Nederlanders onderling. Je buurman is opeens je beste vriend. En die onbekende man daarnaast trouwens ook. En al liggen ‘ze’ er na de eerste rond uit, dan maakt dat niet uit. Want het gaat dan opeens om het winnen van de voetbalpoule. Wie denk jij dat er kampioen wordt? En wie wint van wie met hoeveel? De BesteBondscoach WK-poule zorgt dat het WK spannend blijft tot het eind. Zodat de volkomen onschadelijke epidemie die oranjekoorts heet, maar zo lang mogelijk door het land blijft waaien.

Bedrijven kunnen bij BesteBondscoach een eigen poule starten. Zo halen ze de oranjekoorts naar de werkvloer.

Maak een gratis proefversie aan op http://bedrijven.bestebondscoach.nl

Over Bestebondscoach

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top