maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Gadgets / Bestolen in het buitenland? Digitale kluis brengt uitkomst
Bestolen in het buitenland? Digitale kluis brengt uitkomst

Bestolen in het buitenland? Digitale kluis brengt uitkomst

  • Internationale
  • Reizigers die in het buitenland worden bestolen van hun bezittingen kunnen voortaan met één druk op de knop beschikken over kopieën van hun paspoort, bankpas en andere waardevolle bewijsstukken. Hiertoe lanceert LiveSafe vandaag, vrijdag 11 april, een digitale kluis. Die vormt natuurlijk ook bij verlies van waardevolle passen en papieren een uitkomst.
  • LiveSafe B.V.
  • www.livesafe.nl
  • info@livesafe.nl

Het zal je maar gebeuren: word je in het buitenland bestolen en ben je in één keer alles kwijt.  Hoe kom je weer thuis zonder paspoort? Hoe kom je aan eten zonder geld? De ellende is vaak niet te overzien. LiveSafe biedt in dit soort situaties de helpende hand. In samenwerking met verzekeraars en reisorganisaties heeft LiveSafe een digitale kluis ontwikkeld.

In de goed beveiligde digitale kluis kunnen allerlei belangrijke gegevens als wachtwoorden, kopieën van bankpassen, rijbewijzen, verzekeringspapieren en dergelijke worden opgeslagen. De LiveSafe alarmcentrale kan de persoonlijke gegevens in geval van nood op afstand versturen naar elke gewenste plek op de wereld, zoals het hotel waar een gedupeerde verblijft. Maar vanuit de alarmcentrale kunnen bijvoorbeeld ook een notebook of mobiele telefoon worden geblokkeerd. En er kunnen medische gegevens in worden opgeslagen. De mogelijkheden zijn legio.

LiveSafe, dat nog niet zo lang geleden begon als een persoonlijk gps-alarm voor ouderen, verbreedt met de nieuwe service opnieuw haar dienstverlening. Met de lancering van de digitale kluis treedt LiveSafe toe tot de verzekerings- en reiswereld.
Met de digitale kluis breidt LiveSafe haar portfolio van digitale beveiligingssoftware uit. ,,We hebben een jaar aan de applicatie gewerkt,” verduidelijkt Vincent Ruinaard, CEO van LiveSafe. ,,Het is een optimaal beveiligd systeem waarmee we verwachten heel veel mensen te kunnen gaan bedienen.”

Wat ook handig is: gebruikers kunnen zich langdurig én tijdelijk abonneren op het systeem. Dat biedt reisorganisaties de mogelijkheid om reizigers de digitale kluis aan te bieden voor alleen de duur van een reis.

Nederlands grootste verzekeraar gaat de applicatie ook aanbieden aan al haar cliënten. Die wordt tevens aangeboden in de vorm van een compleet LiveSafe-pakket waarbij de digitale kluis gecombineerd kan worden met een persoonlijk alarmsysteem. De alarm-applicatie, die op een mobiele telefoon geactiveerd kan worden, kan mensen overal ter wereld traceren. Bij een calamiteit kan er contact worden gelegd met een alarmcentrale en snellen de plaatselijke hulpdiensten toe. ,,Dankzij deze combinatievorm kunnen niet alleen in één keer al uw belangrijke gegevens geüpload worden, maar is het in geval van nood ook mogelijk om alarm te slaan,” aldus Vincent Ruinaard.
De digitale kluis is te activeren vanaf 49,95 euro per jaar.

Over LiveSafe
LiveSafe richt zich op het ontwikkelen van uitgebreide, goed werkende alarmeringssystemen voor mensen en objecten. Daarnaast biedt LiveSafe software aan ter beveiliging van gegevens en objecten zoals smartphones en notebooks. LiveSafe is inmiddels in 13 landen actief. Onder andere sporters beveiligen zich nu ook met het persoonlijke alarmeringssysteem. Ook wordt het bijvoorbeeld toegepast ter beveiliging van medewerkers in de petrochemie.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top