maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Bestsellerauteur organiseert kaftontwerpwedstrijd voor jongeren
Bestsellerauteur organiseert kaftontwerpwedstrijd voor jongeren

Bestsellerauteur organiseert kaftontwerpwedstrijd voor jongeren

  • Nederland
  • Bestsellerauteur Roos Boum organiseert in samenwerking met Droomvallei Uitgeverij een kaftontwerpwedstrijd voor deelnemers 12-18 jaar voor haar nieuwe avonturen-jeugdroman: Het verborgen paleis van Narada. Jonge deelnemers mogen een spannende kaft ontwerpen en die voor het einde van dit jaar inzenden. De jeugdroman, mét winnend ontwerp op de kaft, zal in februari 2014 verschijnen.
  • Droomvallei Uitgeverij
  • http://www.prachtboeken.nl
  • info@droomvallei.net

UNIEK PROJECT

“Een uniek project,” aldus uitgever Esther van der Ham. “De auteur schreef het boek samen met vier jongeren. Behalve verliefdheid en inkeer, wilden de jongeren ook spirituele zaken en de plastic soep aan de orde laten komen. Boum wil tieners nieuwsgierig maken naar diverse onderwerpen en hoopt een stuk bewustzijn te creëren.”

TWO-WAY-BOEK

Boum noemt de jeugdroman een Two-Way-boek, geïnspireerd op de textadventure-computergames van eind jaren zeventig op de eerste homecomputers; de lezer kan niet alleen de afloop van het verhaal bepalen, maar op meerdere plekken in het boek zelf kiezen welke hoofdpersoon hij zal volgen.

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

Deelnemers 12-18 jaar

Ontwerp een kaft bij een boekfragment

Boekfragment en reglementen op: www.roosboum.nl/boeken/narada

Inleveren vóór 31-12-2013

Insturen naar VerborgenPaleisNarada@RoosBoum.nl

1e Prijs: Winnend ontwerp komt in kleur op de kaft + winnaar krijgt een door Roos Boum gesigneerd boek + boekenbon van 25€

2e en 3e prijs: Ontwerpen in zwart-wit komen binnen in het boek

WINTIP:

Roos Boum houdt van oranje in haar boekenkaften

KORTE INFORMATIE UITGEVER EN AUTEUR

Droomvallei Uitgeverij is een innovatieve uitgeverij die samenwerking tussen uitgever en auteurs hoog in het vaandel heeft staan. Alle boeken van Droomvallei Uitgeverij zijn gericht op creativiteit, inspiratie, zelfontwikkeling en/of liefde voor de natuur. Er worden boeken uitgegeven voor volwassenen en kinderen.

Roos Boum debuteerde in 2007 met de autobiografie Valse salie, Kroniek van een verscheurde jeugd, welke een bestseller werd. Boum bindt zich niet aan één genre, stond in 2013 met kortverhalen met een twist meer dan tien keer op het erepodium en schrijft maatschappijkritische romans voor zowel volwassenen als voor jeugd. Het verborgen paleis van Narada is haar tiende boek.

Haar motto: Spraakmakende boeken waar je stil van wordt.

CONTACT (OVER DE ONTWERPWEDSTRIJD)

Droomvallei Uitgeverij, Esther van der Ham, uitgever
Breda
Telefoon 06-11882422
info@droomvallei.net
http://www.prachtboeken.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top