zaterdag, mei 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / BETAALBARE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT
BETAALBARE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT

BETAALBARE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT

  • Nederland
  • WWW.PHOTOGALLERY.NL VERKOOPT BETAALBARE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT
  • Photoartgallery.nl
  • photoartgallery.nl
  • http://www.photoartgallery.nl
  • info@photoartgallery.nl
  • op aanvraag zijn enkele foto’s beschikbaar voor publicatie

WWW.PHOTOGALLERY.NL VERKOOPT BETAALBARE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT

Geboren vanuit frustratie over het feit dat foto’s van hoge kwaliteit niet duur hoeven te zijn, hebben Maurice Dahan en Dennis Scheunhage 1 februari 2016 www.photoartgallery.nl opgericht: een online platform met betaalbare fotografie van gevestigde fotografen en talentvolle nieuwkomers.

Het idee is simpel. www.photoartgallery.nl verkoopt gesigneerde foto’s in gelimiteerde oplage (10) met altijd dezelfde prijs in dezelfde maat (30x34cm) en altijd ingelijst (zwart of witte lijst). Zo is een foto na aanschaf een uniek bezit van elke koper en in de loop van de jaren meer waard omdat er na de 10 prints geen afdrukken van de foto waar dan ook te koop zijn.

Op dit moment hebben zich reeds zeven fotografen aangesloten aan en op korte termijn breidt www.photoartgallery.nl dit aantal uit. Elke fotograaf is uniek, heeft een eigen thema en veel belangrijker: een persoonlijk verhaal achter de foto.

Over photoartgallery

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top