dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Beter slapen dankzij NoseTubes
Beter slapen dankzij NoseTubes

Beter slapen dankzij NoseTubes

  • Europa
  • MDS bv introduceert een nieuw product om uw nachtrust te verbeteren: NoseTubes. Dit zijn zachte kunststof buisjes die men in de neus kan doen voor het slapen gaan. Ze houden de ingang van de neus open waardoor men beter kan ademhalen door de neus. Dit voorkomt de voornaamste klachten van een slechte neusademhaling: een droge mond, vaak wakker worden en soms ook snurken.
  • MDS bv
  • www.nosetubes.nl
  • info@nosetubes.nl

Haren, 31-07-2014 – MDS bv introduceert een nieuw product om uw nachtrust te verbeteren: NoseTubes. Dit zijn zachte kunststof buisjes die men in de neus kan doen voor het slapen gaan. Ze houden de ingang van de neus open waardoor men beter kan ademhalen door de neus. Dit voorkomt de voornaamste klachten van een slechte neusademhaling: een droge mond, vaak wakker worden en soms ook snurken.

“Ik was de wanhoop nabij”

Hetty Smit-Hulshof uit Wilp is blij dat haar idee nu is uitgewerkt tot het product NoseTubes, zeven jaar na deelname aan het SBS6 programma “Het beste idee van Nederland”. Het begon jaren geleden met slaapproblemen die steeds erger werden omdat ze ’s nachts niet goed door haar neus kon ademen. Ze werd vaak wakker met als gevolg: vermoeid en slecht functioneren overdag. Vergelijkbaar met de klachten van mensen met een obstructief slaap apneu syndroom (OSAS)

“Ik was de wanhoop nabij na vele bezoeken aan artsen en het proberen van vele verschillende producten om de neuspassage te verbeteren”. Niets hielp, het had te weinig effect of viel ’s nachts uit de neus. Van operaties van een paar familieleden had ze teleurstellende verhalen gehoord. Uiteindelijk probeerde ze zelf maar iets te maken om beter door haar neus te kunnen ademen en dat lukte! Dat Hetty daarmee een goed idee in handen had bleek wel uit de meer dan 100  reacties na deelname met haar “neusluchtpijp” aan het “Het beste idee van Nederland”. Vele kijkers van het programma herkenden het probleem. Haar idee leidde tot de ontwikkeling van de NoseTubes.

“Verademing”

Ze gebruikt de NoseTubes elke nacht. “Ik slaap met de NoseTubes goed door en wordt uitgeruster wakker!”.

Ontwikkeling van de NoseTubes:

Enige tijd na haar deelname aan het televisie programma is Hetty via T. van der Laan, haar KNO arts in het Deventer Ziekenhuis, in contact gekomen met MDS bv uit Haren (GN).  Door intensieve samenwerking is haar prototype verder ontwikkeld tot de huidige NoseTubes. Deze zijn nu beschikbaar om nog meer mensen aan een beter nachtrust te helpen.

Eigenschappen van de NoseTubes:

NoseTubes kenmerken zich door de cilindrische uitvoering, gladde binnenkant en 3 ringvormige segmenten aan de buitenkant. De NoseTubes steunen enerzijds tegen het neustussenschot en duwen anderzijds de neusvleugel naar buiten toe. De buitenkant met de drie ringvormige segmenten zorgt ervoor dat de NoseTubes niet uit de neus glijden. Tevens hebben de NoseTubes geen hinderlijke uitstekende delen en vallen ze geheel binnen de neusingang.

NoseTubes zijn ook uitermate geschikt voor sporters omdat zij tijdens de inspanning beter door hun neus kunnen ademen.

NoseTubes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maatvoeringen. Om een geschikte maat te bepalen is er een starterkit beschikbaar, zodat iedere gebruiker een comfortabele maat kan bepalen.
Een maandverpakking NoseTubes is al leverbaar vanaf € 17,95 in de NoseTubes webshop via: www.NoseTubes.nl

Over MDS bv, de producent van NoseTubes

Wij zijn een bedrijf dat is gericht op de verkoop van medische disposables. MDS bv kenmerkt zich o.a. door een product portfolio met hoge kwaliteit medisch disposable instrumentarium en flexibiliteit in service naar de klant met de mogelijkheid om instrumenten sets naar eigen voorkeur samen te stellen.
Tevens denken wij mee met zorginstellingen hoe zij door het gebruik van medische disposables veiliger, maar ook goedkoper kunnen werken op de lange termijn.

Over NoseTubes

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top