zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Betoverend Modeshow-spektakel voor feestelijke kinderkleding en prinsessejurkjes
Betoverend Modeshow-spektakel voor feestelijke kinderkleding en prinsessejurkjes

Betoverend Modeshow-spektakel voor feestelijke kinderkleding en prinsessejurkjes

  • Nederland
  • Voor een leuk middagje uit samen met uw kinderen of kleinkinderen kunt u op verschillende locaties in Noord Nederland de prachtige modeshowspektakels van Jeslee bezoeken. Op zeven locaties wordt de collectie van 2014 gepresenteerd.
  • fotopersbericht
  • Jeslee
  • www.jeslee.com
  • info@jeslee.com
  • Zaterdag 3 mei 2014 Drachten, Fries Congrescentrum

Voor een leuk middagje uit samen met uw kinderen of kleinkinderen kunt u op verschillende locaties in Noord Nederland de prachtige modeshowspektakels van Jeslee bezoeken. Op zeven locaties wordt de collectie van 2014 gepresenteerd. Tijdens deze modespektakels ziet u prinsessenjurkjes, jurkjes voor bruidsmeisjes en feestkleding voor meisjes van 3 tot 15 jaar. Er zijn prachtige prinsesjes en echte catwalk modellen. Iets wat je normaal gesproken alleen op televisie ziet. Ook zijn er diverse verrassings acts waaronder een vreemd prinsesje dat ook graag als model wil meelopen op de catwalk … Bovendien maak je als publiek kans om een prachtige feestelijke uitfit te winnen. Jeslee geeft veel kinderen van de verschillende plaatsen de kans om mee te doen als model. Zij tonen met enthousiasme de nieuwe collectie van Jeslee. Voor hen een prachtige ervaring waar ze lang trots op zullen zijn.

Entree tickets voor onze shows : € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen vanaf 4 jaar.

De show begint om 15.00 uur. Elke show duurt ongeveer 75 minuten.

Een betoverende, hartverwarmende show. Een garantie voor een leuke middag uit!  Entreekaarten kunt u bestellen op de website of bij de kassa.

www.jeslee.com

Over Jeslee

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top