zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BetterBagels valt weer in de prijzen
BetterBagels valt weer in de prijzen

BetterBagels valt weer in de prijzen

  • Nederland
  • Ondanks het feit dat bakkers in het algemeen het moeilijk hebben in deze tijd, blijft BetterBagels het goed doen en wint zij prijs na prijs.
  • Village Bakery - BetterBagels
  • www.betterbagels.nl
  • info@betterfbagels.nl
  • Over Village Bakery - BetterBagels: Village Bakery is een ambachtelijke bagelbakerij / lunchroom in Leiden waar ambachtelijke bagels worden gemaakt. Deze ‘BetterBagels’ worden dagvers en uitsluitend van eerlijke (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten gemaakt, volgens het traditionele New York process. Dat betekent dat de productie minimaal 12 uur duurt, waardoor het deeg veel smaak kan ontwikkelen, en dat de bagel wordt gekookt voordat hij wordt gebakken. Dit geeft de bagel zijn aparte ‘bite’. Recentelijk heeft BetterBagels de prijs gewonnen voor het ‘Lekkerste broodje van Leiden 2013’. Village Bakery is de enige ambachtelijke bagelbakkerij in zijn soort in Nederland. Door de open bakkerij kun je ook nog eens zien hoe de bagels gemaakt worden. Voor meer informatie: Frank Zweerus, Village Bakery - BetterBagels www.facebook.com/betterbagels www.betterbagels.nl 06-48444714 Leiden, 4 februari 2014 – http://www.leukstebakker.nl
  • Bakkerij + tafeltjes

Opnieuw valt de succesformule van BetterBagels in de prijzen. Na de LEF publieksprijs in oktober vorig jaar en de prijs voor het Lekkerste Broodje van Leiden in januari van dit jaar, sleept de ambachtelijke bagelbakkerij nu ook de prijs voor de Leukste Bakker van Leiden binnen.

De verkiezing voor de leukste bakker is een initiatief van Vote Company in samenwerking met Bakkers in Bedrijf, Ondernemers United .nl en Bakers against Cancer. In iedere gemeente zijn er twee winnaars: de bakker met het meeste aantal stemmen en diegene met het hoogste gemiddelde cijfer. Village Bakery – BetterBagels heeft in Leiden beide titels in de wacht gesleept. “We hadden naast de meeste stemmen ook de hoogste waardering. Met name dit laatste zijn wij heel trots.” zegt Frank Zweerus eigenaar van BetterBagels. “Dit is een groot compliment voor onze medewerkers die dagelijks contact hebben met de klant.” vult Melina Zweerus van BetterBagels aan. “Bij het uitbrengen van een stem werd de klant namelijk een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: originaliteit, service, prijs/kwaliteit-verhouding en persoonlijke benadering. Klanten beoordeelden ons met een 9,45 gemiddeld op een schaal van 1-10. Daar mogen we best trots op zijn”

Village Bakery heeft trouwens ook genoeg stemmen binnengehaald om door te gaan naar de finaleronde. Hier staan de provinciale- en landelijke titel op het spel. “Wij gaan zeker ons best doen om die ook in de wacht te slepen.” zegt Frank Zweerus enthousiast. “Dit smaakt naar meer.”

De Finaleronde vindt plaats van 10 februari tot en met 6 maart 2014. Iedereen mag dan weer een stem uitbrengen en de stemmen die de bakker al heeft verzameld blijven gewoon geldig. In de Finaleronde tellen zowel het aantal stemmen als de gemiddelde waardering voor 50% mee in de einduitslag.

Op 23 maart 2014 worden alle Awards uitgereikt bij een feestelijke Award Uitreiking tijdens de vakbeurs Bakkersvak in Rosmalen.

Over FrZwe

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top