woensdag, juni 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bezorgrestaurant steeds digitaler
Bezorgrestaurant steeds digitaler

Bezorgrestaurant steeds digitaler

  • Nederland
  • Met de opkomst van het online bestellen van eten zijn bezorgrestaurants in Nederland een verandering aan het doormaken. Waar voorheen nog veel via de fax ging, maken de ondernemers nu plaats voor e-mail en in sommige gevallen digitale kassasystemen. Voor het laatst genoemde is zelfs een eigen markt ontstaan.
  • Sneleten.nl
  • http://www.sneleten.nl
  • info@sneleten.nl

Met de opkomst van het online bestellen van eten zijn bezorgrestaurants in Nederland een verandering aan het doormaken. Waar voorheen nog veel via de fax ging, maken de ondernemers nu plaats voor e-mail en in sommige gevallen digitale kassasystemen. Voor het laatst genoemde is zelfs een eigen markt ontstaan.

“Het probleem met technieken zoals fax is natuurlijk dat een eten-bestelsite los van een ontvangstrapport geen zicht heeft in het aankomen van de bestelling, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld e-mail in combinatie met leesbevestigingen waar er al een stuk meer zekerheid is. Diverse eten-bestelsites bieden daarnaast zelfs gratis PC-software aan die het bezorgrestaurant direct in verbinding brengt met het bestelsysteem”, aldus Gary van Vemde oprichter van Sneleten.nl.

Dit alles draagt bij aan een toekomst waar eten bestellen slechts een druk op de knop is waarna de bestelling bijna realtime uit de printer rolt in de keuken. En met de populariteit van smartphones en tablets zal het een kwestie van tijd zijn voordat de telefoon in het restaurant bijna niet meer rinkelt.

Over grr0x

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top