maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Big Data specialist Talend op Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht
Big Data specialist Talend op Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht

Big Data specialist Talend op Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht

  • Nederland
  • Talend (Nasdaq: TLND), een vooraanstaand leverancier in big data en cloud integratie oplossingen exposeert samen met haar partner CIMT op de Big Data Expo van 21 t/m 22 september in hal 4, stand B14 van de Jaarbeurs te Utrecht.
  • Talend
  • info@talend.com

Fred Jacquet – Product Marketing Manager Big Data & Data Integration bij Talend zal op donderdag 22/9 in Zaal 2 van 10.30-11.00 uur een presentatie geven en bespreekt o.a.:

  • Verrijk uw CRM-gegevens met nieuwe vormen van informatie uit sociale
  • netwerken, sensoren, enz. • Het gebruik van nieuwe ‘machine learning’-technieken in Apache Spark
  • Hoe leren bedrijven gegevens effectief gebruiken, om een meer gepersonaliseerde klantbeleving te leveren?


Talend komt 
ook met nieuw Data Fabric platform voor grootschalige self-service

Oplossing voor data-integratie met nieuwe beheerste self-service datavoorbereiding, enverbeterde Big Data en Cloud functionaliteit

De mogelijkheid voor bedrijven om enorm groeiende hoeveelheden aan data te benutten, om daardoor beter zakelijke beslissingen te kunnen nemen, is in snel tempo een competitieve noodzaak. In feite, volgens Accenture, verwacht 84 procent van de leidinggevenden  Big Data om hun competitieve landschap binnen een jaar te verschuiven. Het is duidelijk dat data is uitgegroeid tot een nieuwe strategische troef, om gelijke tred te houden, IT-infrastructuren en data-architecturen gaan door een massale verschuiving en omarmen nieuwe Big Data technologieën en cloud platformen.

“Het staat buiten kijf dat ondernemingen datagedreven moeten zijn om te kunnen concurreren, maar er zijn nog veel hindernissen die organisaties moeten overwinnen om data tot de kern van hun bedrijfsvoering te maken”, zegt Auke Jilderda, Sales Manager bij Talend Nederland. “Talend Data Fabric biedt een beheerst, volledig geïntegreerd dataplatform dat IT de mogelijkheid geeft om self service oplossingen aan business medewerkers te bieden, om toegang te krijgen tot juist die data die ze nodig hebben, zonder dat informatiestromen wet- en regelgeving geweld aan doen.”
Talend Data Fabric  stelt organisaties in staat om de overgang naar en te profiteren van de nieuwste big data technologieën, waaronder Apache Hadoop en Spark.
” Aldus Auke Jilderda, sales manager bij Talend Nederland.”

Voor meer informatie over Talend en haar complete portfolio van oplossingen, met inbegrip van nieuwe Talend Data Fabric, bezoek www.talend.com of Talend Blog.
Talend Partner – CIMT

Als ervaren integratie partner en lokale value-added reseller van Talend in Nederland biedt CIMT uitgebreide expertise met de Talend oplossingen voor Applicatie Integratie, Data Integratie, Data Quality en Big Data vraagstukken. Zij kunnen zowel de klant en eindgebruiker met specifieke uitdagingen van dienst zijn door talrijke mogelijkheden toe te passen, die de Talend Data Fabric producten bieden. Met diepgaande technologische kennis en ervaring biedt CIMT bestendige en individueel toegepaste oplossingen. CIMT is sinds 2010 een Talend Platinum System Integration Partner met meer dan 30 gecertificeerde experts en ontwikkelaars in Nederland en Duitsland.

Over Talend
Talends integratie-oplossingen geven data-gedreven organisaties de mogelijkheid om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning van moderne bigdata-platformen maakt Talend integratieprojecten makkelijker en helpt het IT-afdelingen beter en sneller te reageren op de eisen van hun organisatie, met voorspelbare kosten. De schaalbare en toekomstgerichte open source-oplossingen van Talend bieden een oplossing voor bestaande en toekomstige eisen op het gebied van integratie. Talend (Nasdaq: TLND) hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter:@Talend.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top