vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bijna 900 woningen in renovatie en groot onderhoud
Bijna 900 woningen in renovatie en groot onderhoud

Bijna 900 woningen in renovatie en groot onderhoud

  • Nederland
  • Naast renovaties en opwaardering van gebouwen werkt Hans van Heeswijk architecten momenteel ook aan projecten voor groot onderhoud. In totaal gaat het over bijna 900 wooneenheden verdeeld over zes projecten.
  • 2015_item_4
  • Hans van Heeswijk architecten
  • http://www.heeswijk.nl
  • info@heeswijk.nl

In Blerick bij Venlo worden in opdracht van Antares in fases de vier Molenbossenflats gerenoveerd en opgewaardeerd (in totaal 608 appartementen). Als eerste wordt de Zuidenwind met 162 appartementen onder handen genomen. In Haarlem worden in opdracht van Pré Wonen de drie entrees opgewaardeerd voor 48 woningen. Voor Vesteda wordt Complex 393 aan de De Boelelaan in Amsterdam opgewaardeerd (156 appartementen). In Baarn wordt in opdracht van de VVE appartementencomplex de Koningshof opgewaardeerd (18 appartementen). In samenwerking met Nijhuis Bouw wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan 48 appartementen in Presikhaaf III Arnhem en aan de kopgevels van de Zeverijnflats in Hilversum.

Een selectie van renovatieprojecten van de afgelopen jaren is te vinden in het boek “Nieuwe kansen voor de galerijflat”.

Meer informatie of bestellen:

http://www.heeswijk.nl/nl/shop/orderHVH0001.php

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top