zondag, augustus 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bijna Allerheiligen: gratis onderhoudsadvies voor grafmonumenten tijdens open dag Natuursteenbedrijf van der Made
Bijna Allerheiligen: gratis onderhoudsadvies voor grafmonumenten tijdens open dag Natuursteenbedrijf van der Made

Bijna Allerheiligen: gratis onderhoudsadvies voor grafmonumenten tijdens open dag Natuursteenbedrijf van der Made

  • Nederland
  • Op zaterdag 11 oktober 2014 organiseert Natuursteenbedrijf van der Made in Uden een open dag. De hele dag zal in het teken staan van het onderhouden en schoonmaken van grafmonumenten. Naast demonstraties wordt er gratis advies gegeven, kunnen bezoekers vragen stellen en krijgen zij korting op alle onderhoudsproducten.
  • Grafmonument staand klein
  • Natuursteenbedrijf van der Made
  • http://www.natuursteenbedrijfvandermade.nl
  • info@natuursteenbedrijfvandermade.nl

Natuurstenen grafmonumenten zijn onderhevig aan allerlei weersinvloeden. In de loop der jaren worden monumenten minder mooi en verweren ze. Het goed en regelmatig onderhouden van de grafmonumenten kan dit proces sterk vertragen.

Allerheiligen

Op 1 november wordt Allerheiligen gevierd. Veel mensen vinden het belangrijk dat de grafmonumenten er dan netjes en verzorgd bij liggen. Omdat elk grafmonument anders is en er talloze steensoorten zijn, is een onderhoudsadvies op maat ontzettend belangrijk. Tijdens de open dag kunnen bezoekers al hun vragen stellen en krijgen ze gratis advies van Leendert van der Made. Als oprichter van Natuursteenbedrijf van der Made is hij al 33 jaar werkzaam als steenhouwer. Met een specialisatie in het vervaardigen van grafmonumenten weet Leendert dan ook exact hoe men grafmonumenten in optimale staat kan houden.

Demonstraties en korting op onderhoudsproducten

Tijdens de open dag, die van 10.00 tot 16.00 duurt, worden er verschillende demonstraties gegeven. Er wordt bijvoorbeeld gedemonstreerd hoe men zelf een grafmonument kan schoonmaken en hoe men zelf de letters opnieuw kan kleuren, als deze vervaagd zijn. Tijdens de open dag kunnen onderhoudsproducten direct aangeschaft worden tegen een aantrekkelijke korting. Daarnaast is er de mogelijkheid om grafversiering aan te schaffen. Bezoekers kunnen op hun gemak de grote collectie kaarsen, lantaarns, vazen en ornamenten bekijken.

Na een bezoek aan de open dag weten bezoekers precies hoe zij zelf een monument kunnen schoonmaken en onderhouden. Om een goed advies te kunnen geven is het raadzaam dat bezoekers van tevoren foto’s van het grafmonument insturen of meenemen op de dag zelf. Wie liever niet zelf aan de slag gaat kan op 11 oktober direct een afspraak maken voor het schoonmaken van een grafmonument. Ook hierop wordt een korting gegeven. Zo kan elk monument er nog voor Allerheiligen weer mooi uit zien.

Over Natuursteenbedrijf van der Made

Natuursteenbedrijf van der Made werd 26 jaar geleden opgericht door Leendert van der Made. Sinds 1995 is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van grafmonumenten. Na de bedrijfsverhuizing naar Uden in 1992, een nieuwbouw in 1998 en een uitbreiding in 2008, is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met een modern machinepark, waarbij ambachtelijkheid en vakmanschap nog steeds voorop staan.

Bezoekers zijn van harte welkom op de open dag op zaterdag 11 oktober aan de Koperslagerstraat 33 te Uden.

Over natuursteen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top