woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BIJzondere activiteiten in Hortus Haren tijdens Landelijke Imkerijdagen
BIJzondere activiteiten in Hortus Haren tijdens Landelijke Imkerijdagen

BIJzondere activiteiten in Hortus Haren tijdens Landelijke Imkerijdagen

  • Nederland
  • Zaterdag 11 en zondag 12 juli worden er in de Hortus heel veel activiteiten voor groot en klein rondom bijen georganiseerd in het kader van de Landelijke Open Imkerijdagen.
  • Imkerijdagen foto
  • Hortus Haren
  • http://www.hortusharen.nl
  • aukje.adams@gmail.com
  • Verzoek om bovenstaand bericht op uw site te plaatsen. Met vriendelijke groet, Aukje Adams, pr/marketingteam

Het gonst van de activiteiten in de Hortus. Kom het beleven!

Zaterdag 11 en zondag 12 juli worden er in de Hortus heel veel activiteiten voor groot en klein rondom bijen georganiseerd in het kader van de Landelijke Open Imkerijdagen.  

Bijenweetjes

In de bijenstal staan de imkers van de Hortus klaar om bezoekers van alles te vertellen over het leven van de bijen, terwijl in de entreehal een film over bijen wordt vertoond. Kinderen van ca. 10 – 14 jaar kunnen ‘bij-leren’ met behulp van de weetjestocht of puzzeltocht.

Bijzonder Hortusvolk!

Onlangs is het boek ‘Bijzonder Hortusvolk!’ over het leven van Hanny de honingbij uitgebracht. De prachtige prenten uit dit boek zijn te bezichtigen in de hal voor de galerie. Ineke van den Berg, de illustratrice van het boek, is beide middagen van 14.00 – 15.00 uur aanwezig om boekjes te signeren.

Jonge kinderen kunnen in de tuinen op zoek naar Hanny de Bij of zich laten schminken als een bij in de entreehal.

Bezige bijen

Dat bijen honing maken weten de meeste mensen vast. Carolien en Adrie de Kleine laten in De Plantage zien wat er nog meer gemaakt kan worden van bijenwas. Wie graag de handen uit de mouwen wil steken kan hier zelf kaarsen of wafeltjes maken.

Rondleidingen

Beide middagen wordt om 13.30 uur een excursie over zangvogels en bijvriendelijke planten georganiseerd. Op zaterdagmiddag vindt bovendien om 15.00 uur een waterbeestjes-excursie plaats.

Hortus Haren bevindt zich aan Kerklaan 34 in Haren. Meer informatie over activiteien en entreeprijs, zie onze website.

Over Working Service

Aukje Adams, Online Marketing specialist tel.: 06 – 33858328

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top