vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Bijzondere vaarroutes in Amsterdam
Bijzondere vaarroutes in Amsterdam

Bijzondere vaarroutes in Amsterdam

  • Nederland
  • Met zulk mooi weer is een vaartocht dwars door Amsterdam een grandioos idee. Gaat u ook het water op? Geef dan niet alleen de door u gewenste boot, maar ook de gewenste vaarroute aan ons door! Zo bent u zeker van een tiptop in orde vaartocht. Van een vaartocht langs de bekende Wallen tot een bezoek aan het groenste deel van de stad; het kan allemaal.
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

De culinaire route
Amsterdam is gevuld met en omringd door water, het is dus niet gek dat er ook vele routes zijn te varen. Hoe klinkt bijvoorbeeld de Culinaire route; deze brengt u langs diverse culinaire hotspots in Amsterdam. Tip: begin of eindig uw vaartocht bij een restaurant op deze route en geniet van een smakelijke maaltijd!

Regenboogroute
Eens per jaar vindt de Gay Pride in Amsterdam plaats. Iedereen die hiermee bekend is, weet dat de Canal Parade hét hoogtepunt van dit evenement is. Deze populaire route op uw eigen gemak eens verkennen? Vaar dan de Regenboogroute; de officiële route van de Gay Pride!

Plantageroute
Voor als u net even wat anders wilt zien dan de Amsterdamse grachten: de Plantageroute brengt u langs het groenste deel van Amsterdam! Naast het vele groen, komt u hier ook unieke architectuur tegen. Daarnaast brengt de Plantageroute u langs de achterkant van het populaire dierenpark Artis. Blijf dus alert, misschien spot u wel een zebra!

De Wallenroute
Last but not least: de Wallenroute. Hoewel deze route met name favoriet is bij toeristen, kennen ook wij Nederlanders de Wallen het beste. Want geef maar toe, wie heeft er nog nooit van deze bijzondere Amsterdamse plek gehoord? Tijdens de Wallenroute is er meer dan de rode verlichting en de wulpse dames, u komt onder andere ook langs de Oude Kerk; de oudste kerk van Amsterdam. Een aanrader!

Op de website van het Waternet vindt u alle mogelijke vaarroutes in Amsterdam.

 

Laat de schipper beslissen

Maakt het u in principe niet uit welke route u vaart? Laat het dan over aan de ervaren schippers van NAUPAR boothuren.amsterdam. Zij kennen de Amsterdamse wateren door en door en kiezen gegarandeerd een onvergetelijke vaarroute voor u uit.

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top