zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / BIL opent in aanwezigheid van het prinselijk paar haar filiaal in Dubai
BIL opent in aanwezigheid van het prinselijk paar haar filiaal in Dubai

BIL opent in aanwezigheid van het prinselijk paar haar filiaal in Dubai

  • Anderen
  • Banque Internationale à Luxembourg SA (BIL) heeft vandaag in aanwezigheid van het prinselijk paar van Luxemburg haar filiaal BIL Middle East in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) geopend. BIL werd opgericht in 1856 en is de oudste private bank van het Groothertogdom Luxemburg.
  • Banque De Luxembourg
  • http://www.banquedeluxembourg.com
  • info@bli.lu
  • https://www.bil.com/nl/Documents/communiques-de-presse/2015_-03-13-nl.pdf

Z.K.H. Prins Guillaume, Erfgroothertog van Luxemburg, leidde de delegatie tijdens het bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten in het kader van de financiële missie in het Midden-Oosten van Luxemburg for Finance (LFF). Het Groothertogdom beoogt, in nauwe samenwerking met LFF, zich te positioneren als het belangrijkste islamitische financiële centrum van Europa, waar de bank inmiddels de grootste beheerder is van islamitische fondsen. Wereldwijd gezien staat BIL op de derde plaats.

Z.K.H. Prins Guillaume was in gezelschap van zijn echtgenote H.K.H. Prinses Stéphanie, Erfgroothertogin van Luxemburg. Onder begeleiding van de Luxemburgse minister van Financiën Pierre Gramegna werd de reis voortgezet naar Doha (Qatar).

Voor de officiële opening sloot George Nasra, CEO van de grootste aandeelhouder van BIL, Precision Capital, zich aan bij François Pauly en Hugues Delcourt, respectievelijk Voorzitter van de Raad van Bestuur en Voorzitter van het Directiecomité van de BIL-groep.

Het team van BIL Middle East, onder leiding van Eddy Abramo, beschikt over een grondige kennis van de lokale markt en heeft een ruime internationale ervaring. Met de opening van dit filiaal in het hartje van het internationale financiële centrum van Dubai worden de nauwe economische banden die Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten met elkaar verbinden, verder aangehaald.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top